GRAN DEBUT D’EDUARD VILES – CAI PETROMIRALLES – AL MEETING DI GAVARDO – ITÀLIA

Viles iguala la seva marca personal als 100m amb 10.36 s. en la primera carrera internacional del velocista de Mediona, atleta del C.A. Igualada Petromiralles.
Eduard Viles va córrer aquest diumenge al Meeting di Gavardo, a la regió italiana de Brescia, juntament amb els grans especialistes de 100 m. italians.

Després d´unes series amb un fort vent en contra de -2,4 i un crono de 10.69 a les 17:00h de la tarda, les condicions van cambiar radicalment dues hores mes tard, i ja amb un vent favorable de +1,00 m/s. es va disputar la final, on el medionenc va parar el cronometre en 10.36 seg., i quedava 4t darrera de Cerrutti 10.27, Demonte 10.28 i Ferraro 10.34, grans velocistes italians.

Aquesta marca significa igualar el seu millor registre personal aconseguit l’any passat, actual Rècord d’Igualada de la prova, tot just a l’inici de la temporada i encara amb aspectes a millorar, com ell mateix va declarar al finalitzar el meeting, ja que no estava del tot content amb la sortida i creu que encara pot rebaixar la marca.

Per altra banda, els 10.36s de Viles, el col·loquen com a lider espanyol de l’any, i a 6 centèssimes de la mínima pels campionats d’Europa (10.30), i a 8 cent. del record de Catalunya (10.28), en una temporada que tot just acaba de començar.

La pròxima cursa d’Eduard Viles serà a Palafrugell als campionats de Catalunya, el pròxim 31 de maig.