Gran participació a la Trobada de Llançaments i Control de Relleus del C.A. Igualada

Amb considerable participació, es van dur a terme el passat diumenge les proves corresponents a la Trobada de Llançaments llargs de Promoció i Control de Relleus, a l’Estadi Atlètic Municipal igualadí, amb organització del Club Atlètic Igualada Petromiralles. Hi participaren atletes del Lleida U.A., U.A. Terrassa, C.A. Gavà, Muntanyenc St. Cugat i del CAI Petromiralles.

En el decurs de la matinal es van assolir registres molt remarcables, sobresortint en llançaments els 55,58 m. de Marc Liebana – Lledia U.A. – en el Martell Juvenil, millor marca masculina per puntuac. internacional IAAF amb 812 punts, i en femenines els 40,16 m. assolits per Inés Baltic – C.A. Gavà – en el Martell Juvenil, amb 614 punts per taula internac. IAAF.

Els guanyadors per categ. van ser en el Disc masc. Alex González – CAI Petromiralles – en Infantils, amb 16,26 m., Sergi Liebana – Lleida U.A.- en Cadets amb 39,50 m., i Marc Liebana – Lleida U.A. – en Juvenils, amb 45,22 m.. En Javelina masc. guanyaven Alex González – CAI Petromiralles – en Infantils, amb 21,78 m., Harsh Massana – Muntanyenc St. Cugat – em Cadets, amb 33,70 m., i Sergi San José – CAI Petromiralles – en Juvenils, amb 22,01 m.. El Martell masc. va ser dominat per Alex González – CAI Petromiralles – en Infantils, amb 17,45 m., per Victor Peso – C.A. Gavà – en Cadets amb 36,61 m., i per Marc Lièbana – Lleida U.A. – en Juvenils, amb 55,58 m..

Les guanyadores femenines per categ. van ser: en el Disc Paula Rodríguez – CAI Petromiralles – en Infantils, amb 17,74 m., Ariadna Esteve – C.A. Gavà – en Cadets amb 32,52 m., i Elisa Verdaguer -C.A. Gavà – en Juvenils, amb 33,24 m. En Javelina fem. guanyava Anna Torras – CAI Petromiralles – en Infantils, amb 15,25 m., Marta Garrido – CAI Petromiralles – em Cadets, amb 27,18 m., i Inés Baltic – C.A. Gavà – en Juvenils, amb 26,70 m.. El Martell fem. va ser dominat per Lucía Segura – U.A. Terrassa – en Infantils, amb 25,14 m., per Marta Garrido – CAI Petromiralles – en Cadets amb 22,93 m., i per Inés Baltic – C.A. Gavà – en Juvenils, amb 40,16 m..

Pel que fa al Control de relleus, en 4 x 60 m. Alevins fem. s’imposava el conjunt del CAI format per Nuria Moix – Alba López – Carla Bisbal i Francina Massagué, amb 36″6, mentre en Alevins masc. s’imposava el quartet del CAI format per Mohamed Ayyad – Marc Balcells – Arnau Cos i Nil Sanz, amb 36″8.

En 4 x 80 m. Infantils fem. s’imposava el conjunt del CAI format per Júlia Solé – Marcel•la Solé – Berta López i Carlota Díaz-Guerra, amb 45″1, mentre els mes rapids en Infantils masc. eren Gerard Farrés – David Muñoz – Pol Roca i Aitor Caldito, amb 43″4.