GRAN VICTÒRIA DEL CAI PETROMIRALLES A LA FINAL B D’IGUALADA

Veieu algunes imatges (Fotos: Pau Corrià)

Gran actuació dels atletes del CAI que es proclamaren guanyadors de la Final B del Campionat de Catalunya de Clubs en l’encontre disputat el passat dissabte a la tarda a les pistes de l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada, amb una gran concurrencia d’afeccionats.

Després d’una primera jornada celebrada a Tarragona en la que el CAI, per culpa de baixes i lesions de darrera hora, no va aconseguir la puntuació esperada, i d’una segona jornada celebrada també a Igualada, en la que es va poder remuntar considerablement la puntuació, aquesta no va ser suficient per que l’equip local pogués integrar-se en el grup A quedant 9è, i per tant per primera vegada en els darrers anys es va tenir de conformar amb participar en el segon dels 4 grups d’equips que disputen la final del Campionat Català de Clubs.

El passat dissabte, doncs, els 39 atletes que van defensar el colors del CAI en les diferents proves disputades tenien davant seu un repte important, que era el de demostrar que malgrat l’actuació de Tarragona, continuen sent un dels millors clubs d’atletisme de Catalunya i ho van aconseguir amb una gran actuació global en la que cal lamentar solament la lesió del Jan Roca mentre disputava la prova de 200 m.

Totes les proves va ser disputades a un gran nivell però val la pena destacar com a exemple d’esperit de lluita i compromís la cursa de 4 x 100 m. en categoria masculina, on després de dos relleus portant el cap de la cursa, una mala entrega entre el tercer i quart rellevista va fer que es comencés l’últim relleu en quarta posició i que el quart, l’Eduard Viles hagués de fer una gran remuntada a la recta final que va provocar l’admiració del nombrós públic que hi havia a l’Estadi, demostrant el seu gran moment de forma i la qualitat innata d’aquest atleta que el va portar a participar en el Campionat del Mon d’Atletisme. Els 44″06 del relleu 4 x 100 m. del dissabte, són millor marca igualadina amb cronometratge elèctric.

Els anoiencs assoliren un total d’onze victòries globals entre masc. i fem., i grans registres en les proves corresponents de l’encontre d’Igualada, en una magnífica actuació.
El resultat final de l’encontre va ser el següent: 1 – C.A. Igualada Petromiralles – 216,5 punts, 2.n. Cornellà Atl. – 197 punts, 3 .r. – C.A. Canaletes – 195 punts, 4.t.- Lleida U.A. – 189 punts, 5.é. C.A. Montornés – 182,5 punts, 6.é. – Girona C. Brava- CAP – 158 punts, 7.é. U.A. Terrassa – 142 punts, i 8.é. – U.A. Barberà – 138 punts.

Aquí podeu veure l’actuació dels atletes del CAI Petromiralles.