GRANS RESULTATS DE L’ESCOLA DEL CAI TRIATLÓ AL DUATLÓ DE MUNTANYA BALAGUER

Carla Bisbal i Oriol Alonso sots-campions de Catalunya en les seves categories.

El passat dissabte 6 d’octubre, Balaguer va organitzar una nova edició del seu duatló de muntanya, prova que enguany era seu del Campionat de Catalunya de l’especialitat per les categories infantil i aleví. El dia va ser marcat per les altes temperatures que van haver de suportar tots els participants, així com per la dificultat tècnica que presentava el recorregut de bici de muntanya. En la que era una de les últimes competicions de la temporada 2018, l’Escola de Triatló del CAI hi va ser representada per alguns dels seus atletes.

En categoria aleví, la prova es realitzava en unes distàncies de 1 km de carrera a peu, 3 km de ciclisme amb btt i novament 500 metres de carrera a peu per finalitzar. Els dos representants del club igualadí van realitzar una gran actuació, destacant la meritòria segona posició i el subcampionat de Catalunya d’Oriol Alonso i una molt bona 5a posició de Guim Gabarró.

Pel que fa a la categoria infantil, les distàncies que havien d’afrontar els duatletes eren de 2 km de carrera a peu, 6 km de ciclisme i 1km més de carrera a peu per acaba la competició, en aquesta categoria cal destacar un altre subcampionat de Catalunya per l’Escola de Triatló, aconseguit aquesta per Carla Bisbal després de realitzar una gran carrera i finalitzant en 2a posició.