GRANS RESULTATS DELS JOVES DE L’ESCOLA DE TRIATLÓ DEL CAI AL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE DUATLÓ INFANTIL I ALEVÍ A LLEIDA

El passat  13 d’abril es va disputar la 2a edició del Duatló Infantil i Aleví de Lleida, que enguany era a més la seu del Campionat de Catalunya de duatló de les categories infantils i aleví, on l’Escola de Triatló del CAI hi va estar representada per 5 dels seus joves triatletes.

Pel que fa a la categoria alevina els duatletes van haver d’afrontar una competició amb unes distàncies de 1’2 km de cursa a peu, 3’3 km de ciclisme i 800 metres de cursa a peu novament per tal de finalitzar prova.  Els dos representants de l’Escola del Triatló del CAI realitzaren una gran actuació, finalitzant Pol Rubio en 3a posició i Guim Gabarró en la 4a.

En categoria infantil, la competició va realitzar-se en unes distàncies  de 1’5 km de cursa a peu, 5’3 km de ciclisme i 1’2 km més de carrera a peu per finalitzar la cursa. Novament els joves duatletes igualadins realitzaren una gran actuació, malgrat ser tots ells de primer any. En categoria masculina Oriol Alonso completava la duatló en la 4a posició mentre que en fèmines, Maria Pomés ho feia en la 5a posició i Júlia Oliveras en la 7a, completant tot l’equip una molt bona actuació en aquest campionat català de duatló.

 

Oriol Marimón
Triatló CAI