Guillem Carner i Paula Blasco -C.A. Igualada Petromiralles-, guanyadors de la 38ª Cursa Popular d’Igualada

Diumenge passat al matí, un total de 3.738 atletes participaren en la 38ª edició de la Cursa Popular d’Igualada, que com es habitual, va comptar amb l’organització del Departament d’Esports de l’Ajuntament igualadí, en col·laboració amb el Consell Esportiu d’Anoia, i també amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona, essent l’acte inaugural dels 65ens. Jocs Escolars de l’Anoia.

Enguany 1.996 atletes es classificaren en la prova gran, sobre els 5.500 m. aproximats del recorregut A, mentre que 1.742 atletes ho feren en la cursa B, reservada als mes petits i acompanyants (no competitiva), de 1.900 m. aproximats de recorregut.

Els atletes del CAI Petromiralles hi van tenir una nombrosa i destacada participació. El migfondista Junior Guillem Carner aconseguia el seu 1er triomf absolut en la cursa, imposant-se amb un “crono” de 17’02”, al Promesa Rafael Hompanera, 2n. absolut amb 17’08”, i al triatleta Daniel Baraldés, 3er. amb 17’11”.

En femenines, la prova va esser guanyada per 6è any consecutiu per la Juvenil Paula Blasco, que entrava en una molt destacada 35ª posició general amb 20’02”, entrant 2.ª fem. absoluta i 37ª gral. l’Aleví Carla Bisbal amb 20’07”, i era 3ª i 49ª general la Cadet Judit Ibarra amb 21’30”.

Pel que fa a les classificacions dels atletes del CAI en les diferents categories, cal destacar la victòria de Rafael Hompanera en majors A masc., seguit de Daniel Baraldés, de la secció de Triatló, i de José D. Morales.

En categ. majors B, el primer lloc de Jordi Fernández, i en majors C, el primer classificat va ser Josep Cantero, de la secció de Triatló.

En Juvenils masc., el 1er lloc de Marcel Abad, el 2n. d’Axl Francia, i el 3er. de Pol Sanz.

En majors A fem., el 1er. lloc de Marta Botsora, del CAI Popular, i el 3er. de la triatleta Neus Lladó.
En majors C fem., el 3er. lloc de Mª Àngels Toribio, del CAI Popular, i en majors D el 2n. lloc de Mª Dolors Pujabet.

En Juvenils fem., el 1er. lloc de Marina Suria, el 2n. de Carlota Cerón, i el 3er. d’Olivia Bellaubí.

Pel que fa a les categories de Promoció, els atletes del Petromiralles – DENTAL IGUALADA
van tenir també una destacada participació, assolint en Cadets masc. el 1er. lloc de Sergi Santamaria.

En Infantils masc. el 1er. lloc de Jan Bisbal, el 2n. de Lluc Roda, i el 3er. de Mohamed Ayyad.

Pel que fa a les Cadets femenines, el 1er. lloc de Judit Ibarra, el 2n. d’Anna Torras i el 3er. de Carla Alemany. En Infantils fem. el 1er. lloc de Marcel·la Solé, el 2n. de Judit Navarro i el 3er. de Laura Giménez, i el 1er. lloc de Carla Bisbal en Alevins fem.

El repartiment de Premis de la Cursa va anar a cárrec de Marc Castells, Alcalde d’Igualada, acompanyat de Rosa Mª Plassa – Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada – , d’Oriol Marcé, en representació del Consell Català de l’Esport, i de Conrat Gual i Samir Sarmini, en representació de BBVA.