GUILLEM LAMPREAVE –CAI- AMB LA SEL.LECCIÓ CATALANA ALS CAMP. D’ESPANYA DE CROS d’A CORUÑA

L’atleta Cadet del C.A. Igualada Guillem Lampreave, va participar el passat diumenge 11 de Març, als Campionats d’Espanya de Cros Cadet – Juvenil i Universitari CSD per Sel.leccions Autonòmiques, formant part de la Sel.lecció Catalana Cadet, en el decurs d’aquests Campionats estatals que es van dur a terme al circuit de la Torre d’Hèrcules, d’A Coruña.

Les proves comptàren amb la participació dels atletes estatals capdavanters de l’especialitat, i d’alguns atletes forans.

Guillem Lampreave, va entrar 99.é. Cadet individualment amb 20’43” per cobrir els 5.500 m. de cursa, prova dominada per Benamar Djellal – Andalusía – amb 18’03”, i classificant-se 7.ª la Sel.lecció Catalana amb un total de 257 punts, en la puntuació per equips dominada per Galicia amb 96 punts. El primer català classificat indiv. va ser Marwan El Fadili, 5.é. amb 18’21”, en aquesta cursa en que es classificàren 169 participants.

Catalunya es va proclamar Campiona d”Espanya per Sel.leccions en categ. Juvenil fem., amb 101 punts. Els guanyadors absoluts Universitaris masc. i fem. del Campionat estatal, van ser Roberto Alaiz – León – en masculins, amb 37’09” sobre 12.000 m., i Solange Andreia – UNED – en femenines amb 20’58” sobre 6.000 m. de cursa.