IBRAHIM CHAKIR -C.A. VILAFRANCA- i SHEILA AVILÉS -CAI PETROMIRALLES- GUANYADORS DE LA 34ª CURSA DEL GALL D’INDI A CAPELLADES

> RESULTATS

Un total de 240 atletes, 201 en la prova gran i 39 en la dels mes joves, participàren el dia de Nadal al matí, en la 34.ª edició de la Cursa del Gall Dindi – 24.ª edició del Memorial Jaume Solé Quintana, sobre el recorregut urbà capelladí que enguany repetía, ademés de la prova tradicional sobre els 4.600 m. habituals, el recorregut de 1.000 m. pels atletes més joves de les categ. Pre-Benjamí, Benjamí i Aleví masc. i fem., ademés de la tradicional prova de natació de la Travessa a la Bassa, que en la seva 29.ª edició va tenir un nombrós grup de nedadors en una concorreguda matinal. Enguany participàren en la Cursa del Gall Dindi els coneguts presentadors d’esports de TV-3 Arcadi Alibés i Xavier Bonastre.

L’atleta del C.A. Vilafranca Ibrahim Chakir, s’impossava amb 14’08”7, entrant de la mà del seu company de club Abderrazak Samaoui, 2.n. amb 14’09”0, i era 3.r. Ali Darghal – Esports Bruc -, amb 14’24”, per davant de Joan Rosich – UEC Anoia -, 4.t. amb 14’33”. Era 5.é. Manuel Torres -Esp. Penedés – amb 14’35”. El primer classificat local va ser Carles Torrents – Independent -, 9.é. amb 15’08”.

En femenines, la guanyadora era l’atleta montbuienca del C.A. Igualada Petromiralles Sheila Avilés, que entrava en 45.ª posició de la general de la prova, amb un registre de 17’14”4. Entrava 2.ª i 48.ª de la general Mireia Montaner – C.A. Vilafranca – amb 17’21”, i era 3.ª i 57.ª general la Cadet Èlia Ibarra – CAI Petromiralles -, amb 17’54”. Era 4.ª i 61.ª gral. Ona Ràfols – Roger Roca R. – amb 18’08”, i 5.ª i 74.ª general María Samsó – C.A. Vilafranca -, amb 18’31”. La primera classif. local femenina va ser Alba Guarro – Independent -, 141.ª amb 22’38”.

El C.A. Igualada Petromiralles va ser el guanyador per equips amb 135 punts, tot i que no hi havía distinció oficial pel guanyador en aquest apartat.

Pel que fa a la prova pels més joves, sobre 1.000 m. i amb un total de 39 classificats, els atletes capdavanters foren l’Aleví Marcel.la Solé – C.A. Igualada Petromiralles – guanyadora absoluta general amb 3’33”, seguida de l’Aleví Guim Ferrer – Esc. Mowgli – 2.n. general i 1.er. masc. amb 3’36”, entrant en 3.r. lloc general Júlia Solé – C.A. Igualada Petromiralles – amb 3’37”, 4.ª general Judit Ibarra – CAI Petromiralles – amb 3’44”, 5.é. i 2.n. classif. masc. Guillem Santos – CAI/Divina Pastora Capellades – amb 3’45”, i 6.é. i 3.er. masc. el Benjamí Yerai Vilches – CAI/Marqués de la Pobla Capellades – amb 3’47”.

Pel que fa a la 29.ª Travessa a la Bassa, es van imposar Xavi Tort amb 1’06”, i Berta Salas, guanyadora fem. absoluta, i 9.ª general amb 1’26”, adjudicant-se també els premis dels 1.ers. locals classificats. En l’apartat de duatló, amb classificació conjunta entre la cursa atlètica i la Travessa a la Bassa, es van imposar Manuel Torres – Esp. Penedés – i Alba Guarro – Independent -.

Un cop finalitzades les proves, es va efectuar a l’explanada propera a la Bassa capelladina, el repartiment dels premis als atletes i nedadors participants, efectuat per l’Alcalde de Capellades, sr. Marcel.lí Martorell, acompanyat del regidor d’Esports, sr. Francesc Sabaté, de la regidora de Cultura sra. Anna Gabarró, i del sr. Josep Solé, fill del gran impulsor de la cursa capelladina Jaume Solé Quintana.

Les proves eren organitzades per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament capelladí, amb la col.laboració del Club Atlètic Igualada Petromiralles, d’AEMdeKP Associació d’Esports de Muntanya, dels Voluntaris capelladins/nes. i amb el suport de la Diputació de Barcelona.