INSCRIPCIONS OBERTES ESCOLA ESPORTIVA

Tot a punt per la 2017-2018!

El 13 de setembre va començar la nova temporada 2017-2018 i com no pot ser de cap altra manera, carregada d’ il·lusió i amb l’energia positiva necessària per afrontar una temporada amb molts reptes esportius.

Al CAI ens agrada el moviment, el joc i l’esport. Aquestes tres paraules són sinònimes de salut, diversió i educació. A l’escola del CAI no fem cap tipus de selecció de nivell i tots els nois i noies tenen cabuda. Per aquest motiu diem que no s’ha de tenir por a l’atletisme i a la triatló. Per això us animem a fer una proba i a conèixer-nos. Durant la segona quinzena de Setembre farem portes obertes per venir a provar a l’escola i realitzar les inscripcions.

escola-esportiva

Un any més de rècords

Tot i que el resultat esportiu no és per nosaltres el més important ni el que més valorem, el cert  és que gràcies als resultats esportius de la darrera temporada -medalles i podis-,  al nombre de llicències i participació a les diverses competicions, ens hem consolidat com una de les 3 millors escoles de Catalunya sent  el nostre, un model de referència en la formació de joves esportistes.

A nivell absolut, el primer equip del CAI per segon any consecutiu ha aconseguit el 3er lloc al Campionat de Catalunya d’aire lliure. La base del primer equip és l’escola esportiva i la gran majoria d’atletes que el conformen es van iniciar també a l’escola.

 L’atletisme com a esport referent

L’atletisme és un esport que té el seu fonament en el desenvolupament de les habilitats motrius bàsiques com són: caminar, córrer, saltar, girar o llançar. Habilitats que són també la base motriu de la resta d’esports.

L’escola esportiva del Club Atlètic Igualada, els hi ofereix un programa d’activitats dirigides a millorar i enriquir el bagatge motriu del seu fill/a, amb una proposta específica per a cada edat però amb un objectiu comú: treballar els valors positius d’aquest esport com son l’esperit de superació, la perseverança, l’autoestima o  el respecte entre d’altres. Per suposat des d’una vessant pedagògica i educativa guiada pels tècnics.

L’objectiu principal és que els nostres atletes se superin dia a dia i millorin les seves condicions atlètiques i que els beneficis d’aquest treball tinguin una extrapolació en el dia a dia i a la vida quotidiana.

T’agrada córrer, nedar i anar amb bicicleta?

escola-esportiva-2017Dins de l’escola esportiva, també hi ha la opció d’iniciar-se al triatló. D’aquesta manera els més joves tenen l’oportunitat de conèixer i practicar aquesta modlaitat.

La finalitat és promoure el triatló i el duatló entre els nens i nenes de la comarca. Creiem que la millor manera de treballar els diferents aspectes tècnics és en grup per poder millorar i aprendre els uns dels altres.

L’escola de triatló comença a la categoria aleví i arriba  fins a la categoria juvenil i júnior

HORARIS ESCOLA D’ATLETISME:
Inici de l’escola esportiva: 13 de setembre de 2017

Categoria prebenjamí (2011-2012-2013) i categoria benjamí (2009-2010)
Dies: dilluns, dimecres i divendres
Horaris: de 17:45h a 19:15h
sessions/setmana preu/mes
1 32€
2 35€
3 37€

Categoria aleví (2007-2008) i categoria infantil(2005-2006)
Cadets de 1er any (2004)

Dies: dilluns, dimarts, dimecres i divendres
Horaris: de 17:45h a 19:15h
sessions/setmana preu/mes
1 34€
2 37€
3 40€
Categoria cadet 2on any (2003) i categoria juvenil (2001-2002)
Dies: dilluns, dimarts, dimecres i divendres
Horaris: de 19:00h a 20:30h
sessions/setmana preu/mes
1 37€
2 39€
3 41€
4 43€

HORARIS ESCOLA DE TRIATLÓ:
Inici de l’escola esportiva: 19 de setembre

Categories: aleví, infantil, cadet, juvenil i júnior (del 2008 al 2000)

Entrenaments dirigits per:
Entrenadors especialitzats en aquesta modalitat.
Els alumnes de l’escola de triatló podran complementar el seu entrenament, si ho desitgen, amb algun dia més a l’escola d’atletisme al preu de 3€ per sessió/mes.

Entrenaments, preu/mes: 50€* En funció del nombre d’inscrits podria variar la quota.
– 1 sessió de running i bicicleta. Dimarts a l’estadi atlètic: 19:00h a 20:30h
– 2 sessions de natació. Dijous de 19 a 20h a l’Infinit dissabtes de 13:30h a 14:30h. Piscina de Les Comes.

*La sessió de natació dels dijous només es farà amb un grup mínim d’entrenament.


MATRÍCULA
Amb el primer rebut s’inclourà un suplement de 40 euros en concepte de llicència, assegurança esportiva i equipament esportiu. Quedant el mes de setembre gratuït. El nombre d’alumnes per dia i categoria serà limitat, per tant, l’acceptació de les inscripcions es farà per ordre de recepció.


INSCRIPCIONS
Poden realitzar les inscripcions omplint el formulari que trobaran a continuació.  Durant la resta del mes de setembre es podran realitzar inscripcions. A mida que es vagin tancant grups s’aniran tancant inscripcions i per tant  ja no podrem assegurar ni places ni dies.

Recordem que del 13 al 31 de setembre realitzem portes obertes gratuïtes perquè tots els nens que ho desitgin puguin assistir a entrenaments per provar i conèixer l’escola.