ISAAC PIÑERO -CORREDORS.CAT- i ÈLIA IBARRA -CAI PETROMIRALLES- GUANYADORS DE LA 20ª MILLA URB. BARRI DEL ST.CRIST

Resultats

El passat diumenge 01 de Juny al matí, i dintre dels actes de les festes del Barri del Sant Crist, es disputava en aquest barri igualadí la 20ª edició de la Cursa Popular en la modalitat de la Milla Urbana (1.609,32 m.) i que va comptar amb la participació d’un nombrós grup de 94 atletes classificats entre les 3 curses de la Milla celebrades, més un nombrós grup de quitxalla en la mini-cursa no competitiva, que van córrer acompanyats dels seus pares o familiars.

Els guanyadors absoluts foren l’atleta Isaac Piñero – Corredors.cat – en masculins, amb un registre de 4’48”, i l’atleta Cadet del C.A. Igualada Petromiralles Èlia Ibarra, guanyadora de la cursa femenina amb un bon registre de 5’41”. Ambdós atletes, s’endugueren les paneres de queviures amb que premiava l’organització als participants que assolissin els millors registres masc. i fem. de la prova.

En la prova gran masculina, en la que es classificaren 30 atletes, Isaac Piñero – Corredors.cat – s’imposava amb 4’48”, seguit de Joan Manuel Galàn – U.A. Terrassa -, 2n amb 4’58”2, i era 3r Josep Mª Calafell – UEC Anoia – amb 4’58”8, entrant 4t Gauden Villas amb 4’59”2, 5è el Veterà del CAI Petromiralles José Antonio Fernàndez amb 5’10”, i 6è el Veterà Toni Vilches, també del CAI Petromiralles.

En la prova de femenines de totes les categories, la Cadet del C.A. Igualada Petromiralles Èlia Ibarra, va assolir la seva 1ª victòria absoluta en la prova, amb un bon “crono” de 5’41”, davant de l’atleta Aleví del CAI Petromiralles Júlia Solé, 2ª amb 6’00”, i era 3ª Irina Belmonte – C.A. Sant Boi – amb 6’13”. Entrava 4ª M.ª Dolors Palau – Indep. – amb 6’17”, 5ª Judit Pablos amb 6’23”, i 6ª Carlota Díaz-Guerra – CAI Petromiralles – amb 6’30”. Aquesta cursa va tenir un total de 34 atletes classificades.

Pel que fa a la cursa de promoció masculina, amb un total de 27 classificats, el guanyador va esser el Cadet del C.A. Igualada Petromiralles Xavier Márquez, amb 5’36”, seguit de Wadia Kebriti, 2n amb 5’49”, i 3r Mohamed Ayyad – CAI Petromiralles – amb 5’54”. Era 4t. Jonathan Villalba amb 6’25”, 5.e. Mohamed Annassiri amb 6’32”, i 6è Youssef Nouali amb 6’37”.

El premi als participants més Veterans va ser per a José García i Puri Molina, i el premi als 1ers. locals va ser per a Hassan Annassiri i Dolors Palau.

L’acte de repartiment de Trofeus i guardons de les curses, va comptar amb la participació de la Regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada sra. Rosa M.ª Plassa, acompanyada del Regidor de Joventut de l’Ajuntament igualadí sr. Joan Requesens, del sr. Salvador Gil, Sots-President de l’Assoc. de Veïns del Barri del St. Crist, del sr. Gaetano Sciandra – Oro di Napoli – i de la sra. Carme Martín, en representació de fruiteria SA2PE.

Les proves eren organitzades per l’Associació de Veïns del Barri del St. Crist, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i del Club Atlètic Igualada Petromiralles, amb el suport de Super Mas i Marathon Esports – Diadora.