Jordi Y. Matsuoka -argent- i Sheila García -bronze- en Salt de LLargada, als campionats d’Espanya Junior de Valladolid

Els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka i Sheila García, van assolir les medalles d’Argent i de Bronze en les proves respectives el passat cap de setmana, en el decurs dels 62.ens. Campionats d’Espanya Junior aire lliure de Valladolid, que comptaren amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1996 i 1997. Hi participaren 5 atletes del CAI Petromiralles, amb una excel·lent actuació global.

Jordi Yoshinori Matsuoka assolia brillantment el sots campionat d’Espanya -Argent – en el Salt de Llargada, amb un millor intent de 7,32 m., assolit amb vent de +2,7 m/s., en la seva 2ª competició després de reapareixer als camp. catalans Junior de LLoret.   

Sheila García era 3ª i medalla de Bronze en el Salt de Llargada fem., amb un millor intent de 5,90 m., en una magnífica actuació de la pierenca, prova en la que Fatima Diame – Valencia Terra i Mar – va establir un nou rècord dels Campionats amb 6,33 m..   

Cristina Fernández era 7ª en el llançament del Disc, amb un millor intent de 34,45 m.. Eduard Fábregas era 10è en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 1,97 m. -mateixa marca que el 8è i 9è classif.-, i Fc. Adrià Bertran era 13è en el llançament de Javelina, amb un millor llançament de 46,03 m.