JORDI Y. MATSUOKA – CAI PETROMIRALLES -BRONZE- ALS CAMPIONATS D’ESPANYA JUVENILS D’ARANJUEZ

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka, tenía una magnífica actuació el passat cap de setmana en les proves corresponents als 61.ens. Campionats d’Espanya Juvenils, que es van dur a terme a Aranjuez (Madrid), en doble Jornada de dissabte i diumenge matí i tarda, amb la participació de més de 800 atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1995/96. Hi participàren 5 atletes del CAI, assolint 1 medalla de Bronze i 1 lloc de finalista en les proves respectives, en una destacada actuació global dels anoiencs.

Jordi Yoshinori Matsuoka va assolir una brillant 3.ª posició i el Bronze corresponent en el Salt de Llargada masc., amb un millor intent de 6,69 m., en aquesta prova en la que participàren un total de 16 atletes.

Marc Sànchez era 7.é. en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 1,87 m., afectat per unes molèsties físiques que mermaren el seu rendiment, entre un total de 14 atletes classificats.

Jan Roca era 4.t. en la 3.ª s/f. dels 400 m. tanques, amb 58”40, el que no li donava l’accés a la final. També participava en la 2.ª s/f. dels 110 m. tanques, abandonant per una caiguda soferta en el decurs de la prova.

Raquel Martínez era 7.ª en la 2.ª semi-final dels 400 m. tanques, amb un registre de 1’09”51, que no li donava l’accés a la final.

Adrià Foix va entrar 5.é. en la 4.ª sèrie classificatòria dels 200 m.llisos, amb un “crono” de 23”40, que no li donava l’accés a la s/f. corresponent, complertant la destacada actuació dels 5 atletes del CAI Petromiralles participants als estatals Juvenils d’Aranjuez.