JORDI Y. MATSUOKA i JAN ROCA, CAMPIONS DE CATALUNYA JUNIOR A SABADELL – 6 PODIS PELS ATLETES DEL CAI PETROMIRALLES

Els atletes del C.A. Igualada Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka i Jan Roca, es van proclamar brillantment el passat diumenge Campions de Catalunya Júnior indoor en Salt de Llargada, Salt d’Alçada i 200 m.llisos a Sabadell.

Els Campionats de Catalunya Júnior en Pista Coberta, es van dur a terme en doble Jornada de matí i tarda, i comptaren amb la participació dels atletes capdavanters de Catalunya en les diferents especialitats, i eren la darrera oportunitat per assolir mínimes pels Camp. estatals del proper cap de setmana a Sant Sebastià.

Hi van participar enguany 5 atletes del C.A. Igualada Petromiralles, amb una sensacional actuació global, amb un total de 6 podis en les proves corresponents, amb 3 medalles d’Or, 2 d’Argent i 1 de Bronze, ocupant el CAI el 4t. lloc global per Clubs amb 49 punts, darrera dels 3 clubs capdavanters de l’atletisme català, entre un total de 37 clubs participants.

Va sobresortir l’actuació de Jordi Yoshinori Matsuoka, assolint un total de 3 medalles, proclamant-se Bi-Campió de Catalunya en el Salt de Llargada, amb un millor intent de 7,20 m., Rècord d’Igualada absolut indoor, i en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 2,00 m., i assolint a més el Bronze en els 60 m. tanques, amb marca personal de 8”37 a la final, després d’entrar 1r. en la s/f. corresponent, amb 8”63, i confirmant les mínimes pels estatals Júnior en les 3 proves, en una pletòrica actuació de l’igualadí.

Cal ressaltar igualment el Campionat català en els 200 m.llisos assolit per Jan Roca, amb marca personal de 21”97 a la final, a més del Sots-Campionat -Argent – en els 60 m.llisos, també amb marca personal de 7”11 a la final, ambdues mínimes pels estatals Júnior de Sant Sebastià. Anteriorment entrava 1.er. de la seva s/f. en els 200 m.ll. amb 22”80, i 2.n. de la s/f. corresponent en els 60 m.ll. amb 7”24, en una magnífica actuació de l’anoienc.

Marc Sànchez assolia el Sots-Campionat de Catalunya en el Salt d’Alçada amb 1,96 m., i era a més 4.t. en la final dels 60 m. tanques amb 8”64, després d’entrar 2n. de la 1.ª s/f. amb 8”72, també en una molt destacada actuació de l’igualadí, preparant igualment els estatals Júnior.

Rafael Hompanera era 12.e. en els 1.500 m.ll. amb 4’29”17, i Albert Rovira era 4.t. de la 1.ª s/f. dels 400 m.llisos, amb 54”39, que no li donaren l’accés a la final, completant la brillant actuació dels atletes del CAI Petromiralles a Sabadell.