Jordi Y. Matsuoka – Salt de Llargada – i Marc Sànchez – Salt d’Alçada – Bronzes als Camp. d’Espanya Junior de Castelló

 Els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Jordi Yoshinori Matsuoka i Marc Sànchez, van assolir les medalles de bronze en les proves respectives el passat cap de setmana, en el decurs dels 61.ens. Campionats d’Espanya Junior aire lliure de Castelló, que comptaren amb la participació dels atletes estatals capdavanters nascuts els anys 1995 i 1996. Hi participàren 4 atletes del CAI Petromiralles, amb una excel.lent actuació global.

Marc Sànchez assolía el 3.er. lloc i el bronze corresponent en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 2,09 m., la seva millor marca a l’aire lliure, en una gran actuació de l’igualadí, que assolía la mateixa marca que el 1.er. i 2.n. classificats, decidint-se les medalles per nombre d’intents. L’or va ser per a Pedro M. Zamorano, i l’argent per a Carlos Rojas, ambdós de l’Unicaja.  

Jordi Yoshinori Matsuoka era 3.er. i medalla de Bronze en el Salt de Llargada, amb un millor intent de 7,32 m., que hagués significat la seva marca personal, de no ser pel vent favorable de + 2,3 m/s., i mateix registre que el 2.n. classificat, també en una magnífica actuació de l’igualadí, que va ser a més 12.e. en el Salt d’Alçada amb 1,87 m.. L’or va ser per a Fernando Ramos – Playas Castellón – amb 7,57 m.

Rafael Hompanera era 12.e. en la 1.ª s/f. dels 1.500 m.llisos, amb un registre de 4’13"33, que no li donava l’accés a la final, en el seu debut als estatals Junior aire lliure. 

Santi Ramos va abandonar per problemes físics en el Decatló Junior masc., quan era 3.er. un cop disputades 7 proves del campionat de Combinades estatal, havent assolit la seva marca personal en el Salt d’Alçada, que va guanyar amb 1,98 m., i ser 2.n. en els 100 m.ll. amb 11"28 com a marques i posicions mes rellevants de les assolides a Castelló.