JORDI YOSHINORI MATSUOKA –CAI – SOTS-CAMPIÓ D’ESPANYA JUVENIL EN LLARGADA – MARC SÀNCHEZ -CAI-, BRONZE EN ALÇADA

L’atleta del C.A.Igualada Jordi Yoshinori Matsuoka, es va proclamar brillantment Sots-Campió d’Espanya Juvenil en Salt de Llargada el passat cap de setmana, i Marc Sànchez va assolir la 3.ª posició i el Bronze corresponent en el Salt d’Alçada, en el decurs dels Campionats d’Espanya Juvenils “indoor” disputats al Palau d’Esports de Valencia en doble Jornada de dissabte i diumenge, amb la participació dels atletes estatals capdavanters de les diferents especialitats, nascuts els anys 1995 i 1996.

Hi participàren 4 atletes del CAI, assolint 2 medalles, 1 d’Argent i 1 de Bronze, i altres destacades classificacions en les proves respectives, en una magnífica actuació global.

Jordi Yoshinori Matsuoka va assolir brillantment el Sots-Campionat d’Espanya en el Salt de Llargada amb un millor intent de 6,96 m., marca personal de l’igualadí en la prova, a 4 cm. de l’Or, en una sensacional actuació. Ademés, va ser també 11.é. en el Triple Salt amb 13,14 m.

Marc Sànchez, va assolir la medalla de Bronze en el Salt d’Alçada masc., amb 1,97 m., quedant-se a només 5 cm. de la medalla d’Or, també en una brillant actuació de l’igualadí.

Jan Roca era 6.é. en la 2.ª s/f. dels 60 m. tanques, amb 8”57, seguit de Santi Ramos, 7.é. amb 8”59, després d’entrar 3.er. Santi Ramos en la 2.ª sèrie eliminatòria amb 8”37, i Jan Roca 6.é. en la 3.ª sèrie eliminatòria amb 8”64. Ambdós atletes no van assolir l’accés a la final de la prova, complertant la brillant actuació dels Juvenils del CAI als Camp. d’Espanya de Valencia.