La 42ª Pujada a la Tossa de Montbui, el 21 de desembre

El C.A. Igualada Petromiralles, en col•laboració amb el Patronat Municipal d’Esports d’Igualada, tenen previst organitzar el proper 21 de desembre, diumenge, la 42ª edició de la Pujada Igualada – La Tossa de Montbui  (cursa atlètica), 4t Memorial Lluís Torrescasana.

La sortida de la cursa es donarà a les10 h. del matí, essent la XLIIª edició de la Pujada Igualada – La Tossa de Montbui,  amb la sortida al punt habitual del Km. 0 de la Ctra. d’Igualada a Sta. Maria de Miralles (Cruïlla Col•legi Escoles Píes), i amb l’arribada al cim de la muntanya de La Tossa, amb un recorregut total de 6.300 m., essent oberta a atletes federats i no federats majors de 14 anys.  Hi haurà Trofeus pels  3 classificats capdavanters de la general masc. i fem. de la cursa, i també pel primer/primera de cada categoria, que van de la 1m.-7f. fins a la 6m.-12f., i rebent també els atletes classificats una bossa amb provisions, i una samarreta tècnica al•legòrica.

Les inscripcions, al preu de 5 €. poden efectuar-se anticipadament fins el 19 de Desembre a la pág. Web www.clubatleticigualada.com , i el mateix diumenge, des d’una hora abans de la sortida, al lloc d’inici de la prova, si no s’ha arribat al límit de 150 participants.  El pagament es farà el dia de la cursa, al recollir el pitral.