La 43ª Pujada a la Tossa de Montbui, el 13 de Desembre

El C.A. Igualada Petromiralles, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada, tenen previst organitzar el proper 13 de Desembre, diumenge, a les 10 h. del matí la 43ª edició de la Pujada Igualada – La Tossa de Montbui (cursa atlètica), 5è Memorial LLuís Torrescasana.

La sortida de la cursa es donarà a les10 h. del matí, enguany amb un nou recorregut amb sortida des de l’Estadi Atlètic Municipal, i amb l’arribada al cim de la muntanya de La Tossa, amb un recorregut aproximat de 6.750 m. per camins i rierols forestals. La prova es oberta a atletes federats i no federats majors de 14 anys.

Hi haurà Trofeus per als 3 classificats capdavanters de la general masc. i fem. de la cursa, i també per al primer/primera de cada categoria, que van de la 1m.-7f. fins a la 6m.-12f., i rebent també els atletes classificats una bossa amb provisions i una samarreta tècnica al·legòrica.

Les inscripcions, al preu de 5 €., poden efectuar-se anticipadament fins el dia 11 de desembre en aquesta mateixa pàgina, i el mateix diumenge, des d’una hora abans de la sortida, al lloc d’inici de la prova, si no s’ha arribat al límit de 150 participants. El pagament es farà el dia de la cursa, al recollir el pitral.