LA PLUJA VA INCIDIR DECISSIVAMENT EN LA 2.ª JORNADA DEL TROFEU PROMOCIÓ, A IGUALADA

El passat dissabte 29 de Setembre, es disputava a l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada, la 2.ª Jornada del Trofeu Promoció, amb organització del C.A. Igualada Petromiralles i la FCA

Amb una nombrosa participació, es disputàren un total de 13 proves de les categ. corresponents, abans de que la pluja fes acte de presència, obligant a suspendre aproximadament la meitat de proves de la matinal, en no poder-se disputar les mateixes amb les condicions adients. Les proves suspeses es duràn a terme en les Jornades 3.ª i 4.ª, a les pistes del Prat de LLobregat – 13 d’Octubre -, i Manresa -20 d’Octubre -, respectivament.

Pel que fa a les actuacions dels atletes del CAI Petromiralles, sobresortiren les de Laura Giménez, guanyadora en Salt de LLargada Benjamí fem., amb 3,00 m., i 2.ª en 1.000 m. marxa amb 6’27”9. Núria Quilez era 3.ª en el Salt de LLargada Benjamí fem., amb 2,77 m..

Sobresortiren també el 3.er. lloc de Silvia Hohnhaussen en Salt de LLargada Aleví fem., amb 3,81 m., seguida d’Isabela Lago, 5.ª amb 3,57 m., i prova en la que era 10.ª Jana Roca amb 3,33 m.

En la puntuació de la 2.ª Jornada per entitats, el C.A. Igualada Petromiralles va ocupar la 5.ª posició amb 14 punts, entre un total de 18 clubs participants.