L’AJUNTAMENT D’IGUALADA FELICITA ALS ATLETES DEL CAI, PELS SEUS ÈXITS DURANT LA TEMPORADA

L’Ajuntament d’Igualada va acollir dissabte passat, 16 de juliol, un acte de reconeixement al Club Atlètic Igualada Petromiralles (CAI) pels èxits esportius assolits aquesta temporada pels seus atletes en les diferents disciplines en què competeixen. A la trobada hi van assistir l’alcalde, Marc Castells, regidors del consistori, directius i tècnics del club i una trentena d’atletes de les categories Juvenil, Júnior, Promesa, Sènior i Veterans.

En el decurs de l’acte s’efectuaren diversos parlaments. El president Ramon Mir, va ressaltar a grans trets les fites assolides pels atletes del club aquesta temporada, amb el 2n lloc de l’equip masculí absolut al Camp. de Catalunya en Pista Coberta, el 3r. lloc absolut en la classif. conjunta masc. i fem. al Camp. de Catalunya aire lliure, i també els 3rs. llocs en la puntuació assolida pels atletes del CAI als Camp. de Catalunya absoluts individuals, tant en pista coberta com a l’aire lliure. A més, les diverses medalles assolides individualment als Campionats de Catalunya i Espanya pels atletes del club.

L’alcalde Marc Castells va rebrer del capità Marc Sànchez un polo del CAI, i els atletes del CAI van rebrer de l’Ajuntament una samarreta d’Igualada. Marc Castells es va mostrar molt content amb els resultats assolits pels atletes del club en el decurs d’una temporada intensa, i particularment exitosa, i va comentar també que abans de final d’any començaran les obres del mòdul cobert que es construïrà a l’Estadi Atl. Municipal.

Properament es durà a terme una segona recepció, als atletes Benjamins, Alevins, Infantils, Cadets i Equips.