L’equip Cadet Fem. del CAI Petromiralles, Campiones de Catalunya de Cros – Paula Blasco, Sotscampiona, a Caldes de Malavella

Les components de l’equip Cadet fem. del C.A. Igualada Petromiralles, van assolir brillantment el títol de Campiones de Catalunya per Clubs diumenge al matí, proclamant-se també Paula Blasco Sots-Campiona de Catalunya Cadet, en la seva participació al Campionat de Catalunya de Cros individual i per Clubs Cadet i Veterà, disputat conjuntament amb la 30.ª edició del Cros de Caldes de Malavella, amb organització de l’Ajuntament de Caldes, del Consell Esportiu de la Selva, en col•laboració amb el C.A. Caldes i el C.A. Lloret/La Selva.
     
Les proves comptaren amb una multitudinària participació dels atletes capdavanters de l’atletisme català d’aquestes categ., i eren classificatòries pel Campionat d’Espanya de Cros individual i per Clubs d’enguany.  Les proves del Campionat Català de les restants categ., es disputaran el proper diumenge amb el 45è Cros Ciutat de Mataró.
 
Hi participaren un grup de 9 atletes del C.A.Igualada Petromiralles, amb una magnífica actuació global, amb un total de 3 podis, sobresortint les victòries de l’equip Cadet fem., Campiones de Catalunya per Clubs, i el Sotscampionat de Catalunya individual assolit per Paula Blasco en Cadets fem., i també la victòria individual de Carla Bisbal en categ. Aleví fem., al Cros de Caldes.

Les Cadets fem. eren Campiones de Catalunya de Cros per equips i confirmaven la seva classificació pel Campionat d’Espanya per Clubs de Càceres, amb 19 punts, per davant del C.A. Vic, 2.es. amb 31 punts, i del C.A. Canaletes-St. Martí- 3.eres. amb 47 p., entre 15 equips participants.  Individualment Paula Blasco entrava en una gran 2.ª posició en la cursa sobre 3.200 m. amb 11’00", a només un segon de la guanyadora, seguida d’Elia Ibarra, 4.ª amb 11’14", de Carlota Cerón 13.ª amb 11’41", de Laia Resa 14.ª amb 11’50", de Mar Belenguer 16ª amb 11’53",  i de Jana Roca  27.ª amb 12’11" en una magnífica actuació global de les anoienques.
           
Jordi Badia era 12è amb 16’16"  al Campionat de Catalunya de Veterans masc.  M-50, sobre 4.500 m. de cursa. 

En les curses corresponents al Cros de Caldes de Malavella, Carla Bisbal era la guanyadora en Alevins fem. amb  4’44",  sobre 1.300 m. de cursa, i Jan Bisbal era 17è en Infantils masc., amb 12’24", sobre 3.200 m. de cursa, completant la brillant actuació dels atletes del CAI Petromiralles.