L’equip femení del CAI Petromiralles, guardonat amb el Trofeu Campions de “Mundo Deportivo”

El passat divendres 27/10 al vespre, es va celebrar al Saló Mare Nostrum de l’Hotel Rei Joan Carles I de Barcelona la 34ª edició del Trofeu Campions,  que amb organització del diari esportiu Mundo Deportivo i el patrocini de El Corte Inglés, va comptar amb la participació de més de 500 assistents, representant a 271 clubs catalans, novament amb una multitudinària participació, i que rebien l’homenatge per haver assolit en  la temporada 2016/17 l’ascens de categoria o proclamar-se Campions en la categoria més alta del seu esport respectiu, entre 30 disciplines esportives.

Enguany hi  va haver novament representació anoienca, amb la  presència del Club Atlètic Igualada Petromiralles pel seu  ascens a 1ª Categoría Catalana d’Atletisme “indoor”, en proclamar-se Campiones de Catalunya “B” les atletes femenines del CAI, el passat mes de Gener a Sabadell.  Va recollir el guardó corresponent Noemí Carreras, membre de Junta del CAI.

L’acte, que va esser presentat pel periodista Xavi Andreu, va ser presidit per diverses personalitats, encapçalades pel Secretari General de l’Esport de la Generalitat sr. Gerard Figueras, per la sra. Maite Fandos, Diputada d’Esports de la Diputació de Barcelona, pel sr. David Escudé, comisionat d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona, i pel sr. Gerard Esteva, president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, acompanyats del director de relacions externes d’El Corte Inglés Catalunya, sr. Jordi Romañac i del director i Conseller Delegat de Mundo Deportivo, sr. Santi Nolla.

Van sobresortir entre els guardonats de la nit les distincions especials “Trofeu Extraordinari Campions” atorgades a Jordi Villacampa, exjugador i expresident del Joventut de Badalona de basquet, i al muntanyenc Ferràn Latorre, primer català en coronar els 14 vuitmils del planeta.

Van intervenir en el tram final de l’acte els humoristes Jordi Ríos i Mònica Pérez,  que van divertir als assistents a l’acte amb els seus acudits i comentaris.

– Club Atlètic Igualada –