L’EQUIP MASCULÍ DEL CAI PETROMIRALLES, GUARDONAT A LA NIT DELS CAMPIONS DE “MUNDO DEPORTIVO”

El passat divendres al vespre, es va cel.lebrar al Salò Mare Nostrum de l’Hotel Rei Joan Carles I de Barcelona, la 29.ª edició del Trofeu Campions, que amb organització del diari esportiu Mundo Deportivo i el patrocini de El Corte Inglés, va comptar amb la participació de més de 500 assistents, representant a 160 clubs catalans, novament amb una multitudinària participació, que rebíen l’homenatge per haver assolit en la temporada 2011/12 l’ascens de categoría o proclamar-se Campions en la categoría més alta del seu esport respectiu.

Enguany hi va haver novament representació anoienca, amb la presència per segon any consecutiu del Club Atlètic Igualada Petromiralles pel seu ascens a 1.ª Categoría Catalana d’Atletisme “indoor”, en proclamar-se Campions de Catalunya “B” els atletes masculins del CAI, el passat mes de Gener a Sabadell. Va recollir el guardó corresponent el Secretari del CAI Ignasi Costa.

L’acte, que va esser presentat pel periodista Xavi Andreu, va ser presidit per diverses personalitats, encapçalades per l’honorable President de la Generalitat de Catalunya, sr. Artur Mas, l’Alcalde de Barcelona sr. Xavier Trias, el Secretari General de l’Esport de la Generalitat sr. Ivà Tibau, la sra. Maite Fandos, Tinent d’Alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports de l’Ajuntament de Barcelona, el sr. Daniel Laga, Coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, i el sr. David Moner, President de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya, acompanyats del director general de El Corte Inglés Catalunya, sr. Josep Miquel Abad i del director i Conseller Delegat de Mundo Deportivo, sr. Santi Nolla.

Va sobresortir entre els guardonats de la nit el F.C.Barcelona, amb 9 guardons assolits pels equips de les diferents Seccions blaugrana, entre ells 4 de la secc. d’Atletisme, i la distinció especial “Trofeu Extraordinari Campions” atorgada al figuerenc Campió Olímpic de Taekwondo en categ. 58 Kg. Joel González, com a reconeixement a la seva gran actuació als Jocs Olímpics de Londres 2012, assolint l’única medalla d’Or de l’esport català als Jocs.

Va intervenir en el tram final de l’acte el conegut humorista Reugenio, que va divertir als assistents a l’acte amb els seus acudits i comentaris.