L’equip Sub-23 del CAI Petromiralles, Campió de Catalunya de Cros a Caldes de Malavella

L’equip Promesa masc. del C.A. Igualada Petromiralles   es van  proclamar diumenge al matí Campions de  Catalunya de Cros Sub-23 per Clubs, en la prova d’aquesta categoria corresponent al 33è Cros de Caldes de Malavella. A més, els anoiencs van assolir la classificació per al Camp. d’Espanya de Cros per Clubs de Gijón d’aquest mes de Febrer  amb una brillant actuació global, en una gèlida matinal.

Abdessamad Oukhelfen era el guanyador absolut de la prova, amb 28’58” per cobrir els 9.300 m. de cursa, seguit del debutant amb el CAI Jesús Hurtado, 3er amb 29’14”, d’Ayoub Ouchbab, 12è amb 30’24”, de Guillem Carner, 21è amb 31’29”, i de Raúl López, 23è amb 31’48”.

Els Promesa del CAI s’imposaren amb 37 punts, per davant del Lleida U.A., del C.A. Baix Montseny,  de la Unió Colomenca Atl. i del G.E. i E.G.

En la mateixa matinal es disputava també el Camp. català de Cros individual i de clubs de Veterans, i diverses curses adicionals.  Hi va participar Carla Bisbal en Infantils fem., assolint el triomf en la cursa amb 8’52” sobre 2.600 m. de recorregut.
– Club Atlètic Igualada –