LES ALEVINS I BENJAMINS FEM. DEL CAI PETROMIRALLES, CAMPIONES DE CATALUNYA DE RELLEUS A MATARÓ

Aquí podeu veure un recull d’imatges dels/les nostres atletes.

El passat dissabte 03 de Maig, es va disputar la Jornada Final del Campionat de Catalunya de relleus a les pistes de Mataró. Van participar-hi un total de 8 equips del CAI Petromiralles, de les categories Benjamí, Aleví i Infantil, que assoliren la classificació en les Jornades prèvies corresponents.

Sobresortiren els títols de Campiones de Catalunya i les medalles d’Or corresponents, assolides per les noies de les categories Aleví fem. en la prova de 3 x 600 m., i Benjamí fem. en la prova de 4 x 60 m., en una brillant actuació de les anoienques.

Les Alevins fem. de 3 x 600 m., es proclamaven Campiones de Catalunya amb el conjunt del CAI format per la J. Solé – M. Solé i N. Quilez, amb un gran registre de 5’44″95, millorant el registre assolit en la jornada anterior.

Les Benjamins fem. de 4 x 60 m., es proclamaven també Campiones de Catalunya, amb el conjunt del CAI format per A. López – C. Bisbal – M. Morón i N. Moix, amb un “crono” de 37″98, entrant anteriorment 1.eres. de la 3.ª s/f. amb 38″47, també en una magnífica actuació de les joves anoienques.

Sobresortiren també les Infantils fem. de 4 X 200 m., 4.es. a la final amb l’equip format per B. López – L. Moix – S. Hohnhaussen i I. Lago, amb 1’55″91.

En categoria Aleví fem. de 4 x 60 m. l’equip format per J. Solé – M. Solé – M. Subirana i N. Quilez, eren 7.enes. amb 35″87 a la final, després d’entrar 3.eres. en la 2.ª s/f. amb 35″56.

En categoria Aleví masc. de 3 x 600 m. l’equip format per M. Ayyad – A. Riera i T. Badia, foren 9.ens. a la final amb 5’53″79.

Pel que fa a l’equip Infantil femení de 4 X 80 m. format per I. Lago – S. Honhaussen – L. Moix i T.Lago eren 3.eres. de la 3.ª s/f. amb 44″39, el que no els donava el passi a la final.

En Alevins masc. de 4 x 60 m., l’equip format per M. Ayad – A. García – A. Riera i G. Santos, eren 5.ens. de la 2.ª s/f. amb 36″43, el que no els donava el passi a la final.

En categoria Benjamí masc. de 4 X 60 m., l’equip del CAI format per J. Gimenez – M. Aguila – O. Riera i P. García, es classificaren 7.ens. de la 2.ª s/f., el que no els donava el passi a la final.