LES BENJAMINS FEM. DEL CAI PETROMIRALLES, CAMPIONES DE CATALUNYA DE RELLEUS – LES ALEVINS FEM., MED. DE BRONZE

Les Benjamins fem. de 4 x 60 m. del CAI Petromiralles, es proclamàren brillantment Campiones de Catalunya de Relleus amb el conjunt format per Nàstia Ordi – Júlia Solé – Marcel.la Solé i Marina Subirana, amb 38”69, i 38”22 en la semi-final corresponent, el passat dissabte, 28 d’Abril, a l’Estadi Moisés LLopart del Prat de LLobregat, en una magnífica actuació.

Les Alevins fem. del CAI Petromiralles, assoliren una gran 3.ª posició i el Bronze corresponent en el relleu de 4 x 60 m., amb el conjunt format per Anna Guzmán – Silvia Honhaussen – Berta López i Laia Moix, amb 36”48, i 36”33 en s/f., també en una excel.lent actuació de les joves anoienques.

En les proves corresponents a la Final dels Campionats de Catalunya de Relleus per Clubs, de les categ. Benjamí, Aleví, Infantil i Cadet., masc. i fem., hi participàren, entre els millors equips catalans classificats en la prèvia de Vilanova i Geltrú del passat 14 d’Abril, 7 conjunts del Club Atlètic Igualada, amb una molt bona actuació global, assolint una medalla d’Or i 1 de Bronze, i diversos llocs de finalistes en les proves respectives.

Altres destacades actuacions foren les dels Cadets masc. de 4 x 300 m., 5.ens. a la final amb 2’47”03 amb l’equip format per Roger Castells – Fran Martínez – Eloi Roca i Aleix Marín.

Les Alevins fem. de 3 x 600 m., es classificàren 6.enes. a la final amb 6’03”74 formant l’equip Anna Guzmán – Berta López i Laia Moix.

Els Benjamins masc. de 4 x 60 m. eren 5.ens. en la 1.ª s/f. amb 40”38, amb el conjunt format per Sergi Callejas – Alex García – Nicolau Gassó i Alex González, no accedint a la final corresponent.

Els Infantils masc. de 4 x 80 m. foren 8.ens. de la 2.ª s/f. amb 47”69 amb l’equip format per Roger Avellana – Nil Bacardit – Xavier Comellas i Aleix Guzmán, no accedint a la final corresponent.

Les Infantils fem. de 4 x 80 m. foren 8.enes. en la 1.ª s/f., amb Carola Bertran – Mar Belenguer – Alba González i Cristina Gabarró, amb 46”61, no accedint a la final corresponent.