Les Cadets i Infantils fem. del CAI Petromiralles guanyadores per equips a la Jean Bouin

Les joves atletes anoienques dels equips Cadet i Infantil fem. del C.A. Igualada Petromiralles, assoliren sengles victòries per equips en la 91.ª edició de la Jean Bouin, G.P. Allianz, disputada a Barcelona el passat 23 de Novembre, al circuït de la muntanya olímpica de Montjuïc, amb la participació de més de 15.000 atletes.

El diari esportiu Mundo Deportivo, va donar a conèixer fa uns dies les  classificacions oficials per equips. Cal ressaltar l’excel•lent actuació d’ambdós conjunts del CAI,  entre altres brillants classificacions individuals i col•lectives dels i les atletes del club ja ressenyades anteriorment.

Les Cadets fem.  s’imposaren brillantment amb 26  punts, per davant del  C.A.Canaletes – St. Martí, 2.es. amb 79 punts, i de l’A.A. Catalunya, 3.eres. amb 108 punts.   Individualment, Paula Blasco va entrar guanyadora, entre un total de 137 atletes classificades.

Les Infantils fem. del CAI assoliren també una brillant victòria  amb 45 punts, per davant del C.A. Canaletes – St. Martí, 2.es. amb 117 punts, i del C.A. Nou Barris, 3.eres. amb 120 punts. Individualment Júlia Solé va ser la millor classificada de les anoienques, en 3.ª posició, entre 213 classificades.

El passat dijous 11 de Desembre, un representant del club va recollir els trofeus corresponents, en un acte organitzat a la sala d’actes de la Federació Catalana d’Atletisme, a Barcelona.