Lluís Cañamares, nou President del Club Atlètic Igualada

El conegut traumatòleg igualadí Lluis Cañamares i Sió és des del passat dia 13, nou president del Club Atlètic Igualada. La unitat que reina actualment al club, es va tornar a demostrar al presentar-se a les eleccions una sola llista de consens encapçalada per Lluis Cañamares, que ja en l’assemblea extraordinària celebrada el dia 24 de Febrer es va veure que comptava amb el recolzament de tots els presents.

El nou president ha cregut convenient confeccionar una candidatura on estiguin representades totes les seccions del club, que combini experiència amb renovació i en la que s’integri també una representació dels atletes en actiu.

La nova junta Directiva és encapçalada pel President, Lluís Cañamares, acompanyat dels Vice Presidents, Antoni Salanova, Jordi Moreno i Francesc Carricondo.

El Secretari continua essent Ignasi Costa, i el tresorer Joan Sànchez. Com a Vocals, formen part de la Junta: Joan Francesc Bertran, Francesc Torras, Francesc Torres, Noemí Carreras, Josep Junyent, Rafael Crespo, Salvador Fusté, Marc Sánchez, Ramon Mir, Jaume Basas, Jordi Carrique, Salvador Balcells i Dolors Pujabet. Lluís Marimon és el President d’Honor del club.

Hi ha també una sèrie de comissions de funcionament intern, formades pels membres de la
Junta Directiva, en col·laboració amb altres persones relacionades amb el club.

El nou president és una persona molt vinculada a l’esport igualadí, que va ser també durant els anys 1970/80 un bon atleta federat, que formant part del Club Esportiu Universitari de Barcelona va destacar com a migfondista en les proves de 800 i 1.500 m. Es per tant una persona que coneix àmpliament el mon de l’atletisme i al que tot el CAI li desitja el màxim d’èxits en la seva gestió pel bé del club i de l’esport igualadí en general.