LLUÍS MARIMÓN -OR i ARGENT- i JOSEP A. CAMATS -ARGENT- ALS CAMP. D’ESPANYA VETERANS DE SARAGOSSA

Els atletes veterans del C.A. Igualada Petromiralles LLuís Marimón i Josep Agustí Camats, van assolir un total de 3 medalles, 1 d’Or i 2 d’Argent, en el decurs de la seva participació als Campionats d’Espanya Indoor per Veterans cel.lebrats al Palau d’Esports de Saragossa. En les proves hi participaren els atletes estatals capdavanters de les diferents categories, i entre ells 3 atletes del CAI Petromiralles.

Lluís Marimón es proclamava Campió d’Espanya en el Triple Salt, en categ. M-85, amb 4,64 m., i assolía a més el Sots-Campionat estatal en el llançament del Pes en categ. M-85, amb 5,98 m., igualment en una molt destacada actuació de l’atleta vilanoví.

El llançador Josep Agustí Camats, era 2.n. i Sots-Campió estatal en el llançament del Pes en categ. M-45, amb un millor intent de 12,40 m., en una gran actuació de l’igualadí.

El lleidatà Miquel Comella, era 8.é. a la Final A en els 3.000 m.llisos, en categ. M-45, amb un temps de 9’38”57, complertant la gran actuació dels atletes del CAI Petromiralles a Saragossa.