Mª Caridad Hernández -CAI – 3ª en 60 m. tanques al Campionat d’Espanya Absolut en PC

L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Mª Caridad Hernández, van assolir una brillant 3ª posició a la final dels 60 m. tanques, a més d’un 5è lloc en el Salt de Llargada, en el decurs dels 52ens Campionats d’Espanya Absoluts en Pista Coberta del passat cap de setmana al nou pavelló municipal de Gallur, a Madrid, amb la participació de les primeres figures de l’atletisme estatal. A més, Jordi Yoshinori Matsuoka era 4t en Salt de Llargada amb 7,34 m. i Darío Sirerol 7è en el Triple Salt amb 14,89 m., assolint també posicions de finalistes en les proves corresponents.

Hi prengueren part 5 atletes del CAI Petromiralles, igualant la participació de l’any anterior, les més nombroses als estatals absoluts en Pista Coberta del seu historial.

Va sobresortir l’actuació de Mª Caridad Hernández, 3ª i Bronze en la final dels 60 m. tanques, amb marca personal de 8”61, després d’entrar 3ª en la s/f. corresponent amb 8”71, i 2ª amb 8”62 en la seva sèrie classificatòria, i que era a més 5ª en Salt de Llargada amb 5,94 m.

Jordi Yoshinori Matsuoka, atleta de categ. Promesa, era 4t en el Salt de Llargada amb 7,34 m., no podent realitzar els 4 darrers intents pel motiu d’una lesió.

El també Promesa Darío Sirerol, assolia la 7ª posició en el Triple Salt masc. amb un millor intent de 14,87 m. en el seu debut als estatals absoluts.

Marc Sánchez, atl. de categ. Promesa, assolia la 12ª posició en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 2,01 m..

Eduard Viles assolia la 5ª posició en la s/f. dels 60 m.llisos amb 6”91, mateix registre que el 4t classif. i que no li donava l’accés a la final. Anteriorment era 4t en la sèrie classif. amb 6”92, accedint per temps a la s/f..

Els Campionats estatals absoluts eren selectius per al Campionat Mundial indoor de Portland dels propers 18 al 20 de Març. Novament el públic va respondre a la cita amb l’atletisme, amb un gran nombre d’espectadors. Les proves es van poder seguir pel canal d’esports de TVE Teledeporte i per internet, durant el cap de setmana.