MARC GUERRERO -F.C.BARCELONA- i CRISTINA FERNÁNDEZ -CAI PETROMIRALLES- GUANYADORS DE L’OPEN DE MARXA ATL.

Pel que fa a la prova Open dels 5 Km. Marxa, es van imposar els marxadors del F.C. Barcelona Marc Guerrero, amb 23m. 16seg., i la Veteranana del C.A. Igualada Petromiralles Cristina Fernández Riba, guanyadora femenina amb 24m. 21seg..

En masculins, entrava 2.n. Mario Viñas – C.A. Granollers – amb 23m. 49seg., i era 3.er. José Luis Muñoz – Pratenc A.A.- amb 25m. 26seg., entrant 4.t. David Cervelló – Avinent Manresa – amb 26m. 03seg., mentre eren 7.é. Pau Del Pozo – CAI Petromiralles – amb 26m. 42seg., i 9.é. Hector Hidalgo – CAI Petromiralles – amb 27m. 43 seg..

En femenines, seguiren a Cristina Fernàndez Tabata Cano – Pratenc A.A.- 2.ª amb 27m. 18seg., i María Nicolás – A.A. Catalunya – 3.ª amb 27m. 46seg., seguida de Carme Robles – Avinent Manresa – 4.ª amb 28m. 37 seg..

Pel que fa a les puntuacions per equips de les proves del 1.er. G.P. Català de Marxa de Promoció, en els 3 Qm. Cadet masc. s’imposava l’ISS Hospitalet, amb 8 punts, mentre en femenines eren 1.eres. les atletes de l’A.A. Catalunya amb 17 p., seguides de la U.A. Barberà amb 24 punts.

En els 2 Qm. Infantils s’imposava en masculins la U.A. Barberà amb 20 punts, mentre en femenines eren 1.eres. les atletes del C.A. Igualada Petromiralles amb 12 punts.

En els 2 Qm. Aleví, guanyaren en masculins els marxadors del C.A. Igualada Petromiralles amb 17 punts, seguits de la U.A. Barberà amb 20 punts, mentre en femenines s’imposaven també les atletes del C.A. Igualada Petromiralles amb 13 punts, seguides de les atletes de la U.A. Barberà amb 21 punts.

Finalment, en el Qm. Benjamí, eren 1.ers. els marxadors del C.A. Igualada Petromiralles en masc., amb 7 punts, mentre en femenines s’imposaven també les atletes del C.A. Igualada Petromiralles amb 10 punts, seguides de la U.A. Barberà amb 20 punts.

La U.A. Barberà va assolir el premi al major nombre d’atletes participants en les proves de marxa, amb 29 atletes, mentre que el total de participants globals en aquesta especialitat, va ser de 117 marxadors classificats, dels 150 que havíen efectuat la seva inscripció.

Un cop finalitzades les curses, es va efectuar a l’Estadi Atlètic Municipal el repartiment dels importants premis i guardons als classificats capdavanters de les diferents proves, efectuat pel sr. Joan Requesens, Regidor de l’Ajuntament d’Igualada, de la Sra. Carme Mas, Relac. Pùbliques de la firma Vichy Catalán, de la sra. Carme Martínez, representant de Fruit Natura, del sr. Josep M.ª Barquilla, en representació d’Igualada Comerç, i dels srs. Ramón Mir, President del CAI Petromiralles i Salvador Fusté, Sots-President del CAI Petromiralles i Coordinador de les curses.