MARC MORENO – CAI PETROMIRALLES – i CRISTINA BURÓN – GUANYADORS DE LA 40.ª PUJADA A LA TOSSA

L’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Marc Moreno i Cristina Burón – Independent -, es van proclamar diumenge passat al matí guanyadors de la 40.ª edició de la clàssica Pujada Igualada-La Tossa de Montbui, enguany novament amb el recorregut de 6.300 m.. La cursa, amb sortida al Qm. 0 de la Ctra. d’Igualada a Sta. María de Miralles, i l’arribada situada al lloc habitual de la muntanya de La Tossa de Montbui va comptar amb un total de 39 atletes classificats, en una assolellada matinal.

La cursa comptava amb l’organització del Club Atlètic Igualada Petromiralles en col.laboració amb el Patronat Municipal d’Esports d’Igualada. Aquesta va ser la segona edició del Memorial LLuis Torrescasana, en memòria del que havía estat Jutge de la prova en la majoría d’edicions de la mateixa, i que ens va deixar l’any 2010.

L’igualadí Marc Moreno – C.A.Igualada Petromiralles – es va imposar amb un registre de 26’44”, en el seu debut en la prova. Entrava 2.n. Oriol Castells – C.A. Igualada Petromiralles – amb 28’23”, i era 3.er. Raúl Plaza – Independent – amb 28’26”, seguit de Cristian García – Roger Roca Running – 4.t. amb 28’36”, i era 5.é. Ramón Lladó – C.A. Igualada Petromiralles – amb 29’22”.

En femenines es va impossar l’anoienca Cristina Burón, en 23.ª posició general, amb un registre de 34’48”, seguida de Laura Palau, 2.ª fem. i 30.ª general amb 38’15”, i era 3.ª i 34.ª general Núria Claramunt – Independent – amb 39’45”. El premi a l’atleta més Veterà participant, va ser per a Ernest Compte –ACAV – del 1935.

L’acte de repartiment de premis als atletes classificats, es va efectuar amb la participació de Glòria Nasarre, Presidenta de la Fundació de la Tossa de Montbui, i del Coordinador de Cursa i Sots-President del CAI Petromiralles Salvador Fusté. Els atletes participants van poder degustar una botifarrada en acabar la cursa.