MARC MORENO -CAI PETROMIRALLES- i M.ª TERESA SEGUÉS -SQUASH IGUALADA- GUANYADORS DE LA 10.ª CURSA DE MUNTANYA DE FIRANOIA

Els atletes Marc Moreno -C.A. Igualada Petromiralles – i M.ª Teresa Segués – Squash Igualada – foren els guanyadors, el passat diumenge al matí, de la 10.ª edició de la Cursa de Muntanya de la Fira d’Igualada, enguany denominada Firanoia. La Caminada Popular va ser dominada per Jordi Camps – ADM de KP – Capellades – i Montserrat Balsells – Cal Font -, mentre en la cursa de bicicleta de muntanya -BTT-, els dominadors foren Albert Torres i Inés Rodríguez, ambdós del C.N. Igualada – Best-Faro.

Les proves, disputades en el marc de la 60.ª Fira Multisectorial de Setembre d’Igualada, comptàven amb l’organització conjunta del Club Atlètic Igualada Petromiralles, en col.laboració amb l’Ajuntament d’Igualada. Es van disputar amb sortida i arribada situades a l’interior de l’Estadi Atlètic Municipal d’Igualada, amb una participació d’uns 180 atletes inscrits, caminadors i ciclistes entre les 3 proves, dels quals s’en classificàren 154 (77 en la cursa atlètica, 42 en la cursa de BTT, i 35 en la caminada popular).

Les proves constaven d’un recorregut de 17,100 Qm. pel que fa a la Cursa atlètica i la Caminada popular, forestal en la seva major part, amb forts desnivells i considerablement dur, en el que calía superar, entre altres importants cotes, l’ascens a la muntanya de La Tossa de Montbui, i de 31,500 Qm. la cursa de BTT, que vorejava també la muntanya de La Tossa, igualment forestal en la seva major part.

En la cursa de Muntanya, l’atleta igualadí del C.A. Igualada Petromiralles Marc Moreno, es va imposar amb un crono de 1h. 14m. 01seg., per davant del Veterà del CAI Petromiralles Bernat Planas, 2.on. amb 1h. 14m. 35seg., i era 3.er. Jordi Vallés – Cal Font -, amb 1h. 15m. 03seg.. Els 3 atletes assoliren els premis en metal.lic corresponents. Era 4.rt. Josep M.ª Calafell – UEC Anoia – amb 1h. 15m. 54seg., entrant en 5.ª posició l’atleta Paco Silva, amb 1h. 15m. 57seg..

La guanyadora absoluta en femenines, M.ª Teresa Segués – Squash Igualada -, entrava 38.ª general amb 1h. 35m. 53seg.. Era 2.ª i 41.ª general la Veterana del C.A. Igualada Petromiralles Paquita Pérez, amb 1h. 36m. 30seg, i 3.ª i 56.ª general Marta Segura – UEC Anoia – amb 1h. 41m. 35seg.. Les 3 atletes assoliren els premis en metal.lic corresponents. Entrava 4.ª i 58.ª general Elisabet Seuba amb 1h. 44m. 42seg., i 5.ª i 67.ª general Marta Camps amb 1h. 52m. 28seg.