Marc Sánchez – CAI Petromiralles – a l’Exhibició de Salt d’Alçada Tarragona 2017

L’atleta del C.A.Igualada Petromiralles Marc Sànchez, va participar el passat diumenge, a la Plaça de la Font de Tarragona, en l’Exhibició de la prova del Salt d’Alçada Tarragona 2017, que es va dur a terme amb l’objectiu de promocionar els Jocs del Mediterrani 2017, que es duran a terme a la capital tarragonina.

Hi van participar diversos atletes de l’èlit estatal i catanana del Salt d’Alçada, encapçalats per la campiona d’Europa Ruth Beitia – Piélagos Inelecma -, i pel canari Simon Siverio – Tenerife Cajacanarias – , i amb els catalans Miquel Vélez – U.A. Terrassa  -guanyador amb 2,04 m. – Carles Triadó – F.C. Barcelona – Lemmen Fatty – Pratenc AA – i Marc Sànchez – CAI Petromiralles – acompanyats de Marta Segarra – F.C. Barcelona – i dels atletes tarragonins Laura Matas – Nàstic Tarragona – i Jan Sans – C.A. Tarragona.

Va començar l’exhibició amb una masterclass de Ruth Beitia, Simon Siverio i Carles Triadó, a 50 nois i noies tarragonins d’entre 5 i 18 anys, entre l’expectació de prop de 700 persones que ompliren la plaça tarragonina.