Marc Sánchez i Laia Moix – CAI Petromiralles – a la 2ª exhibició de Salt d’Alçada i Perxa Tarragona 2017

Els atletes del C.A.Igualada Petromiralles Marc Sánchez i Laia Moix van participar diumenge passat, a la Plaça de la Font de Tarragona, en la 2ª Exhibició de les proves dels Salts d’Alçada i Perxa Tarragona 2017, que es van dur a terme amb l’objectiu de promocionar els XVIII Jocs del Mediterrani Tarragona 2017, que es duran a terme a la capital tarragonina.

Els 2 representants del CAI Petromiralles, Marc Sánchez, amb 1,95 m. i Laia Moix, amb 1,55 m., tingueren grans actuacions en la prova del Salt d’Alçada, en la que prengueren part diversos atletes de l’èlit estatal i catalana, encapçalats pel campió estatal Miguel Angel Sancho – Playas de Castellón – guanyador amb 2,04 m. i per la sots campiona d’Espanya Cristina Ferrando – Playas de Castellón -, que es va imposar en fem. amb 1,70 m..

En el Salt de Perxa, va sobresortir la participació de l’internacional Igor Bychkov – Playas de Castellón -, olímpic a Londres 2012, guanyador amb 5,00 m. i de Marta Cot – C.A. Laietània – que es va imposar en fem. amb 3,50 m..

Va començar l’exhibició amb una masterclass dels participants a un nombrós grup de nois i noies tarragonins d’entre 5 i 18 anys, entre l’expectació d’un gran nombre de persones que ompliren la plaça tarragonina.