MARC SÀNCHEZ i JORDI YOSHINORI MATSUOKA -CAI PETROMIRALLES – CAMPIONS D’ESPANYA JUVENILS CSD

Els atletes de categoría Juvenil del C.A.Igualada Petromiralles Marc Sànchez i Jordi Yoshinori Matsuoka, es van proclamar Campions d’Espanya Juvenils per Sel.leccions Autonòmiques, en les proves disputades a les instal.lacions del CAD a Saragossa, amb el suport i l’organització del Consejo Superior de Deportes. Catalunya es va impossar per Sel.leccions tant en masculins com en femenines. En masculins, els catalans foren Campions amb 306 punts, seguits de Madrid, 2.ns. amb 292,5 punts, i eren 3.ers. els atletes de la Comunitat Valenciana amb 292 punts, i fins a un total de 18 Comunitats Autonòmiques participants.

Els 2 anoiencs actuàren formant part de la Sel.lecció Catalana Juvenil. Marc Sànchez era 2.n. en el Salt d’Alçada, amb un millor intent de 2,01 m., mateixa alçada que la superada pel guanyador, Carlos Rojas, en una gran actuació de l’igualadí.

Jordi Yoshinori Matsuoka era 6.é. amb un millor intent de 6,72 m. en el Salt de LLargada, col.laborant també en aquesta brillant victòria dels Juvenils masc. a Saragossa.

Les Juvenils fem. de Catalunya s’impossàren també amb 334 punts, per 307,5 punts de la Comunitat Valenciana i 260 punts de Madrid, 3.eres. classificades, i fins a 18 Comunitats participants.