MIQUEL COMELLA –CAI PETROMIRALLES – 5.é. ALS CAMP. ESPANYA DE CROS EN VETERANS M-45 A GRANOLLERS

L’atleta Veterà del C.A. Igualada Petromiralles Miquel Comella, va assolir una gran 5.ª posició en categ. M-45 als 95.ens. Campionats d’Espanya de Cros individuals i per Sel.leccions Autonòmiques, que es van dur a terme diumenge passat al circuit de Cros de Granollers. Les proves comptàren amb la participació dels atletes estatals capdavanters de l’especialitat, i d’alguns atletes forans.

Hi participaren 3 atletes del CAI, amb una molt meritòria actuació global. Miquel Comella era 5.é. en Veterans categ. M-45, amb 20m. 50 seg. per cobrir els 6.000 m. de cursa, en una gran actuació del lleidatà.
La montbuienca Sheila Avilés, entrava 19.ª en categ. Promesa i 3.ª atleta catalana individualment amb 32’30” per cobrir els 8.000 m. de cursa, formant part de la Sel.lecció Catalana, assolint una molt destacada 4.ª posició per Sel.lecc. Autonòmiques amb 72 punts.

Isma Neggazi va abandonar en la prova Junior fem., en la que participava amb la Sel.lecció Catalana, que es va proclamar Campiona estatal per Sel.lecc. amb 40 punts.

Els guanyadors absoluts masc. i fem. del Campionat estatal absolut, foren Sergio Sánchez – Castella/Lleó – en masculins, amb 35’34” sobre 12.000 m., i Malika Asahssah en femenines amb 26’39” sobre 8.000 m. de cursa. La sel.lecció Catalana es va impossar en masculins, i va ser 4.ª en femenines.