MIQUEL COMELLA -CAI PETROMIRALLES – GUANYADOR EN VETERANS B AL CROS DE GIRONA

El passat diumenge al matí, es disputava a Girona, la 15.ª edició del Cros Ciutat de Girona, amb l’organització de l’Ajuntament de Girona, el Consell Esp. del Gironés i la Selva, i els clubs C.A. Girona i G.E.iE.G.. Les proves comptàren amb una important participació en les diferents categoríes, i puntuaven pel Circuit gironí de Cros.

Hi participàren un grup de 5 atletes del C.A.Igualada Petromiralles, amb una brillant actuació global, sobresortint la victòria de Miquel Comella en Veterans B, amb 9’40” per cobrir els 3.000 m. de cursa, entrant en una gran 2.ª posició general en la cursa conjunta amb els Veterans A i C.

La lleidatana Isma Neggazi era 4.ª en categ. Junior fem. amb 15’38” sobre els 4.050 m. de cursa conjunta Junior – Promesa – Senior i Veteranes, en una molt destacada actuació. La guanyadora absoluta fem. va ser la Junior Anna Quilez – LLoret-La Selva- amb 14’50”.

Cal ressaltar també l’actuació dels Juvenils masc., entrant 12.é. Genís Comella amb 9’40”, 14.é. Rafael Hompanera amb 9’47”, i 17.é. Jaume Marín amb 9’57”.