MOHAMED BENHMBARKA –RUNNERSWORLD TARRAGONA-i HASNA BAHOM – C.A. LA SANSI – GUANYADORS DE LA 30.ª MITJA-MARATÓ DE L’ANOIA

Unt total de 454 atletes classificats, dels mes de 500 que havien efectuat la seva inscripció, participàren el passat diumenge al matí en les curses corresponents a la 30.ª edició de la Mitja-Marató de l’Anoia, i la 10.ª edició dels 10 Km. Ciutat d’Igualada, disputades sobre el recorregut habitual de les darreres edicions, que duia als atletes fins a Vilanova del Camí, tornant després al lloc de sortida, a l’Estadi Atlètic Municipal igualadí on arribaven a meta els atletes dels 10 km., mentre els participants en la Mitja-Marató es dirigíen posteriorment a Jorba, per tornar a l’interior de l’Estadi Atlètic, lloc en el que estava situada l’arribada d’ambdues curses. La prova sobre els 21.097 m., enguany en la seva 30.ª edició, formava part de la 7.ª Challenge de Mitjes-Maratons Diputació de Barcelona, conjuntament amb diverses de Catalunya, el que va propiciar una gran participació en la prova anoienca, i també en la 10.ª edició dels 10 Qm. Ciutat d’Igualada, i que va possibilitar una interessant matinal atlètica malgrat la presència de la pluja en diverses fases de la mateixa.

Les proves comptàren amb l’organització del C.A.Igualada Petromiralles, en col.laboració amb els Ajuntaments d’Igualada, Vilanova del Camí i Jorba, i comptàven amb el suport de la Generalitat de Catalunya, de la Diputació de Barcelona, i de la Federació Catalana d’Atletisme, dispuntant-se també el G.P. Sport Sènior, als atletes mes veterans d’ambdues curses masc. i fem., que foren per a Ernest Compte – ACAV – i M.ª Magadalena Dosreis – Maimakansu-.

L’atleta del Runnersworld Tarragona Mohamed Benhmbarka, es va impossar en la Mitja-Marató amb un registre de 1h. 07m. 35 seg., per davant de Samir Ait Bouychamane – Univ. País Basc – 2.n. amb un registre de 1h. 07m. 36seg, i era 3.er. Marc García – Corredors.cat, amb 1h. 13m. 18 seg. Era 4.t. Sergio Montes – A.E. Diedre – amb 1h. 15m. 48seg, i 5.é. Joan Piqué – Corredors.cat – amb 1h. 19m. 59seg..

En femenines, s’impossava per 4.t. any consecutiu l’atleta Hasna Bahom – C.A. La Sansi-, 9.ª general amb un important registre de 1h. 21m. 09 seg., seguida de l’anoienca Lola Brusau -CAI Triatló Petromiralles – segona i 64.ª general amb 1h. 32m. 34seg., i era 3.ª i 67.ª general Anna Macià – C.A. Torelló – amb 1h. 33m. 31seg.. Entrava 4.ª i 80.ª gral. Jackeline Gómez – Trotaplanas – amb 1h. 34m. 43 seg., i 5.ª i 102.ª general Mar Juárez – A.A. Catalunya – amb 1h. 37m. 25seg..

Els 2 guanyadors absoluts masc. i fem. s’adjudicàren els premis per passar al cap de cursa en la meta volant de Jorba, i guanyaren també els trofeus de la 7.ª Challenge Diputació de Barna.. En la classificació per equips masculins de la Mitja-Marató, el Corredors.cat va ocupar la 1.ª posició.

Els primers classif. locals de la Mitja-Marató, foren Joaquín Grados i Lola Brusau – ambdós del CAI Petromiralles.

Pel que fa als 3 atletes disminuits físics classificats dels 4 participants amb cadira de rodes en la Mitja-Marató, es va impossar Isaac Mateos amb 1h. 13m. 21 seg., seguit de Giovanni Margaria, 2.on. amb 1h. 28m. 57 seg., i era 3.er. Adolfo Torres amb 1h. 28m. 58 seg..

JOSÉ MANUEL GRANADERO– CAI PETROMIRALLES- i OUAFAA HAMANI- RUNNERSWORLD TARRAGONA -GUANYADORS DELS 10.ens. 10 Km. CIUTAT D’IGUALADA –

Pel que fa a la prova dels 10 Km. Ciutat d’Igualada, enguany en la seva 10.ª edició, es van imposar l’atleta del CAI Petromiralles José Manuel Granadero, amb 32m. 45 seg., i l’atleta del Runnersworld Tarragona Ouafaa Hamani, guanyadora femenina amb 39m.11seg., entrant 26.ª general.

En masculins,entrava 2.n. l’igualadí del C.A. Igualada Petromiralles Marc Moreno amb 34m. 02seg., i era 3.er. David Beltrán – Indep.- amb 34m. 08seg., entrant 4.t. Carles Riba – CAI Petromiralles – amb 34m. 20seg., seguit de Bernat Planas -CAI Petromiralles – 5.é. amb 34m. 59seg..

En femenines, seguiren a Ouafaa Hamani l’atleta del C.A. Igualada Petromiralles Sheila Avilés, 2.ª i 29.ª gral. amb 39m. 54seg., i era 3.ª i 34.ª gral. Anna Noguera – CAI Petromiralles – amb 40m. 28seg., seguida de Paquita Pérez – CAI Petromiralles – 4.ª i 46.ª gral. amb 41m. 45eg., i 5.ª i 50.ª gral. Sònia Julià -CAI Petromiralles – amb 42m. 05seg..

En la classificació per equips dels 10 Qm. Ciutat d’Igualada, es van impossar tant en categ. masculina com femenina els conjunts del C.A. Igualada Petromiralles

Un cop finalitzades les curses, es va efectuar a l’Estadi Atlètic Municipal el repartiment dels importants premis i guardons als classificats capdavanters d’ambdues proves, efectuat pel sr. Daniel Laga – Coordinador d’Esports de la Diputació de Barcelona, acompanyat de l’alcalde d’Igualada sr. Marc Castells, de la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada sra. Rosa M.ª Plassa, del regidor de l’Ajuntament de Jorba, sr. Miquel Albareda, del sr. Jesús Barquilla, en representació de Marathon Esports i diari Sport, i del sr. Salvador Fusté, Sots-President del CAI Petromiralles i Coordinador d’ambdues curses.