NOVETATS CAI POPULAR

Engeguem un 2021 amb tota l’energia de sempre i com no pot ser de cap altra manera amb moltes ganes de continuar amb l’activitat esportiva al club.

El proper dilluns dia 18 de gener torni a obrir l’estadi atlètic. Per tant ja podem reprendre l’actvitat. No obstant, de moment l’activitat es farà en grupets de màxim 6 persones.

L’equip tècnic estarà format per llicenciats i diplomats en ciències de l’activitat física i l’esport amb alts coneixements al món de l’activitat física, la salut i l’esport.

Estem convençuts que us agradarà la proposta i us animem a assistir algunes sessions de prova perquè la pugueu valorar i conèixer.

Els horaris i activitats seran les  mateixes com fins ara i es duran a terme a les instal·lacions de l’Estadi atlètic municipal d’Igualada.

PREU : 19 €/mes.

QUÈ INCLOU AQUESTA QUOTA:
En el preu de la quota, s’inclou la condició de soci/a del CAI. Per tant teniu inclòs el dret a utilització de l’estadi atlètic i gimnàs en horari de dilluns a divendres de 9 a 22h i dissabte de 9h a 14h. A més a més, s’inclouen les 4 sessions/setmana d’entrenament dirigit per professionals.

Per tal d’anar realitzant els diferents grups segons el nivell i experiència així com també per poder atendre millor les vostres necessitats, us podeu inscriure a través del següent formulari: https://forms.gle/ABVubVYwyeMAWqcF7

Club Atlètic Igualada
CAI Popular