NOVETATS CAI POPULAR

Engeguem un 2021 amb tota l’energia de sempre i com no pot ser de cap altra manera amb moltes ganes de continuar amb l’activitat esportiva al club.

Com ja sabeu, actualment l’estadi atlètic està tancat per mesures de prevenció envers el COVID 19. No obstant, en breu tornarà a obrir les portes i ens permetrà seguir gaudint de les instal·lacions i de les nostres activitats.

I d’entre les activitats que reprendran es troba la del CAI POPULAR, enguany gestionada per un nou equip tècnic. Aquest estarà format per llicenciats i diplomats en ciències de l’activitat física i l’esport amb alts coneixements al món de l’activitat física, la salut i l’esport.

Estem convençuts que us agradarà la proposta i us animem a assistir algunes sessions de prova perquè la pugueu valorar i conèixer.

Els horaris i activitats seran les  mateixes com fins ara i es duran a terme a les instal·lacions de l’Estadi atlètic municipal d’Igualada.

PREU : 19 €/mes.

QUÈ INCLOU AQUESTA QUOTA:
En el preu de la quota, s’inclou la condició de soci/a del CAI. Per tant teniu inclòs el dret a utilització de l’estadi atlètic i gimnàs en horari de dilluns a divendres de 9 a 22h i dissabte de 9h a 14h. A més a més, s’inclouen les 4 sessions/setmana d’entrenament dirigit per professionals.

Per tal d’anar realitzant els diferents grups segons el nivell i experiència així com també per poder atendre millor les vostres necessitats, us podeu inscriure a través del següent formulari: https://forms.gle/ABVubVYwyeMAWqcF7

Club Atlètic Igualada
CAI Popular