NÍRIA PASCUAL i EDUARD VILES -CAI PETROMIRALLES- SOTS-CAMPIONS D’ESPANYA PROMESA A MATARÓ

Els atletes de categ. Promesa del C.A.Igualada Petromiralles Níria Pascual i Eduard Viles, es van proclamar brillantment Sots-Campions d’Espanya Promesa en Javelina i 100 m.llisos, respectivament, en el decurs dels 27.ens. Campionats d’Espanya Promesa a l’aire lliure, que es dugueren a terme el passat cap de setmana a l’Estadi Municipal de Mataró. Hi van participar uns 400 atletes masc. i fem. nascuts els anys 1991/92/93, entre ells 3 atletes del CAI Petromiralles, amb una magnífica actuació global.

Níria Pascual era 2.ª i Sots-Campiona estatal en Javelina, assolint l’Argent amb un millor llançament de 50,25 m., marca personal de l’anoienca, millorant els 48,31 m. de Huelva, i que va ser únicament superada per Lidia Parada – Atl. Barbanza – campiona amb 53,32 m., en una excel.lent actuació de l’igualadina.

El velocista de Mediona Eduard Viles, era també Sots-Campió estatal i Argent en la prova dels 100 m.llisos, amb un registre de 10”70 a la final, després d’entrar 1.er. en la 2.ª s/f. amb 10”85, en una gran actuació de l’atleta del CAI. Es va imposar en la final de la prova Adrià Burriel – C.A. Mollet – amb 10”52.

La pierenca Ester Montaner es veia obligada a abandonar per lesió en la prova dels 10.000 m. marxa, cursa dominada per Mar Juárez – A.A. Catalunya – amb 50’06”77, complertant la brillant actuació dels atletes del CAI Petromiralles als estatals Promesa de Mataró.