Opinió post-cursa dels 100 m.ll. de l’Edu Viles, del dia 12 a l’Europeu de Zurich

Mala carrera, cal ser crític.

Hola a tots, en un dia força decebedor per a mi.

Cal ser realista i crític amb mi mateix, per entendre la mala carrera que m’ha sortit.

El dia, però, començava molt bé, el temps havia millorat a Zuric i estava ben descansat. A l’escalfament previ em notava bones sensacions i la motivació era molt alta.

Un cop a la pista, la inexperiència i la concentració m’han començat a jugar una mala passada. La sortida ha sigut dolenta, i a partir d’aquí no he sabut concentrar-me ni tenir el cap fred com per reaccionar a temps. Solament he pogut avançar al portuguès de la meva dreta i la resta ja estaven molt lluny per agafar-los. No m’he sentit dins de la lluita per la carrera i això és el més decebedor. El temps ho diu tot, lluny de les meves millors marques de l’any. No he estat a l’altura del campionat.

Diuen que dels errors és d’on s’aprenen les coses més importants. Amb el cap fred intentaré que així sigui, perquè estic convençut que tindré moltes més oportunitats.

Tinc una altra oportunitat de millorar i fer-ho bé en aquests campionats. Toca pensar en el relleu 4x100m de dissabte i mirar que tot l’equip fem un bon paper per accedir a la final del diumenge.

Espero explicar-vos una alegria a finals de setmana.