PAULA BLASCO – 1.ª CADET- i CARLA BISBAL -1.ª BENJAMÍ- -CAI PETROMIRALLES-, GUANYADORES AL CROS DE SABADELL

El passat diumenge, es va dur a terme la 53.ª edició del Cros de St. Sebastià, al Parc de Catalunya de Sabadell, i que enguany acollía el Campionat Català de Cros curt, amb la participació de destacats atletes de l’atletisme català.

Hi van participar 27 atletes del C.A.Igualada Petromiralles, amb una brillant actuació global.

Van sobresortir les actuacions de les Cadets fem., amb el triomf de Paula Blasco, seguida d’Èlia Ibarra, 2.ª, i entrant 8.ª Carlota Cerón, en una gran actuació de les anoienques.

Cal ressaltar igualment l’actuació de les Benjamins fem., amb el triomf de Carla Bisbal, seguida de Núria Moix 2.ª classificada.

En Alevins fem., entrava 2.ª Júlia Solé, seguida de Marcela Solé, 9.ª classificada, 12.ª Carlota Díaz, 15.ª Martina Segura, 16.ª Laura Giménez, 53.ª Cèlia Carles i 56.ª Judit Navarro.

En Infantils fem. era 6.ª Berta López, entrant 22.ª Judit Ibarra, 26.ª Laia Planas, 27.ª Paula Iglesias, i 28.ª Laia Moix.

Jan Navarro era 10.é. en Pre-Benjamins masc., mentre Ares Giménez era 10.ª en Pre-Benjamins fem.

En Alevins masc. era 11.é. Ton Badía, seguit de Jan Bisbal, 13.é. classif, entrant 44è Roger Iglesias, mentre Gerard Batet era 11.é. en Juvenils masc.

En Benjamins masc. era 33.é. Joel Giménez, i 34.é. Jan Clemente, mentre en Infantils masc. era 38.é. Quim Canela, seguit d’Abel Méndez, 41è classifat.