PAULA BLASCO – 1.ª INFANTIL i MIQUEL COMELLA 1.er. EN VETERANS B- CAI PETROMIRALLES – AL CROS ANTONI AMORÓS DE STA. COLOMA DE GRAMENET

Els atletes del CAI Petromiralles Paula Blasco i Miquel Comella, assoliren el triomf en les proves respectives corresponents a la 41.ª edició del Cros Antoni Amorós, cel.lebrada el passat diumenge a Sta. Coloma de Gramenet, amb l’organització de la Unió Colomenca d’Atl6etisme. Les proves comptàren amb una important participació de destacats atletes del fons català en les diferents categoríes.

Paula Blasco entrava guanyadora en categ. Infantil fem., amb un registre de 5 min. 52 seg., per cobrir els 1.635 m. de cursa, en una gran actuació de la calafina.

Per la seva part, el lleidatà Miquel Comella, assolía una brillant 1.ª posició en Veterans B, amb un “crono” de 20 min. 16 seg. per cobrir els 6.000 m. de cursa, entrant en una gran 3.ª posició general en la cursa conjunta amb els Veterans A i C.

Els guanyadors absoluts del Cros van ser Bàrbara Ramón – A.A. Catalunya – en fem. amb 17 m. 38 seg., sobre 5.000 m. de cursa, mentre en categ. absoluta masc. s’imposava Ibrahim Ezzaydouni – F.C. Barcelona – amb 28 m. 14 seg. sobre 9.000 m. de cursa.