PAULA BLASCO –CAI- 2.ª EN INFANTILS FEM. AL CROS DE STA. COLOMA DE GRAMENET –

El passat diumenge 20 de Novembre al matí, es disputava a la població de Sta. Coloma de Gramenet, la 40.ª edició del Cros Antoni Amorós, amb l’organització de la Unió Colomenca d’Atletisme, i la col.laboració dels organismes oficials de la població. Les proves comptàren amb una important participació en les diferents categoríes.

Hi participàren 3 atletes del C.A.Igualada, amb una gran actuació global, sobresortint la 2.ª posició de Paula Blasco en Infantils fem. amb 6’03”, molt aprop de la guanyadora, novament en una gran actuació de la calafina.

Cal ressaltar també la magnífica 3.ª posició de Wissam El Hattoubi en categ. Promesa fem.., amb 20’49”, en la cursa conjunta de 5 categoríes femenina, guanyada per Míriam Ortiz – A.A. Catalunya – amb 17’39”, seguida de Hasna Bahom – A.A. Catalunya – amb 17’48”.

Marc Ribera era 15.é. en Juvenils masc., amb 24’41”, complertant la gran actuació dels atletes del CAI al Cros de Sta. Coloma de Gramenet.

El guanyador absolut masc. del Cros va ser Ilias Fifa – F.C. Barcelona – amb 27’39”, seguit de Khalid Merroune – ADAS O Barco – amb 27’43”.