PAULA BLASCO -CAI PETROMIRALLES-, CAMPIONA D’ESPANYA CADET AMB CATALUNYA, A VALLADOLID

L’atleta de categoria Cadet del C.A. Igualada Petromiralles Paula Blasco, va assolir el títol de Campiona d’Espanya Cadet CSD per seleccions Autonòmiques amb Catalunya, en la seva participació al Campionat d’Espanya disputat el passat cap de setmana – dissabte i diumenge – a Valladolid.

Paula Blasco va assolir la 3ª posició general en la prova dels 1.500 m. Obstacles, amb un “crono” de 5’16”67, en la prova dominada per l’atleta de Castella-Lleó Marta Pescador, guanyadora amb 5’04”01. Paula Blasco es va veure perjudicada per una caiguda durant la prova, assolint aquest gran 3r lloc, en una brillant actuació de l’anoienca.

La selecció Catalana es va proclamar Campiona estatal, tant en masculins com en femenines. Les noies catalanes sumaren 282 punts, per davant d’Andalusia, 2es amb 258 punts, i de Castella i Lleó, 3eres amb 251 punts, i fins a 17 seleccions participants.

En masculins, Catalunya eren 1ers amb 262 punts, per davant de la Comunitat Valenciana, 2ns amb 258,5 punts, i d’Andalusia, 3ers amb 252 punts, i fins a 17 seleccions participants.