Paula Blasco -CAI Petromiralles- guanyadora Cadet amb Catalunya al Cros internacional d’Elgoibar

Els 5 atletes del C.A. Igualada Petromiralles, van protagonitzar una brillant actuació global al 72è Cros Internacional Juan Muguerza d’Elgoibar (Guipúscoa) d’aquest diumenge, en aquest Cros internacional de màxima categ. IAAF, que va comptar amb una participació d’altissim nivell estatal i internacional.  Hi van participar 4 atletes  amb la Sel•lecció Catalana i Sheila Avilés individualment en la prova gran femenina.

Paula Blasco va assolir una brillant victòria en categ. Cadet, sobre 2.052  m., amb un temps de 7m. 23seg., i entrant en una gran 7.ª posició Èlia Ibarra, amb 7m. 50seg., competint les Cadets del CAI amb la Sel•lecció Catalana.

Sheila Avilés assolía una gran 4ª posició en categ. Promesa amb 27m. 02seg. , entrant 24ª general absoluta en la prova gran femenina, guanyada per Mimi Belete – Bahrein- amb 22m. 09seg., sobre els 6.624 m.. Diana Martín – Valencia Terra i Mar- 5ª classificada, era la primera atleta estatal amb  23m. 15seg.

Va sobresortir també el gran 7è lloc de Guillem Carner en categ. Juvenil masc., amb un temps de 19m. 05seg., mateix "crono" que Genís Fernàndez – C.A. Vic – 6è classificat, sobre 5.535 m. de cursa, actuant ambdós amb la Sel•lecció Catalana.

Rafael Hompanera assolía una meritòria 23ª posició en Junior masc. amb 24m. 20seg. sobre els 6.624 m. de cursa, afectat per una lesió que va limitar el seu rendiment esportiu, actuant també amb la Sel•lecció Catalana Junior.

En categ. absoluta masculina es va imposar Teklemarian Medhin -Eritrea- amb 33m. 02seg.,  sobre 10.796 m. de la cursa Sènior masculina.  El primer atleta estatal classificat va ser Antonio Abadía – 7è amb 33m. 49seg.