Paula Blasco -CAI Petromiralles- guanyadora en Cadets fem. al Cros de Banyoles

L’atleta de categ. Cadet del C.A. Igualada Petromiralles Paula Blasco, va assolir una nova victòria en la seva categ. Cadet el passat diumenge, en la 13ª edició del Cros de Banyoles, que es va dur a terme al Parc de la Draga, amb l’organització del C.N. Banyoles i l’Ajuntament de la població, amb la col•laboració dels Consells Esp. de La Selva i del Pla de l’Estany. Les proves comptaren amb una important participació en les diferents categories, essent la darrera competició puntuable pel Circuit Gironí de Cros, i també puntuable pel G.P. Català de Cros Cadet, Juvenil i Junior.

Hi participaren 5 atletes del C.A.Igualada Petromiralles, amb una gran actuació global, sobresortint el triomf de Paula Blasco en Cadets fem., amb 10’00", seguida de Carlota Cerón, 15ª amb 11’15", sobre 2.775 m. de cursa conjunta amb les Juvenils fem.. Paula Blasco va ser també la 1ª classificada conjunta Juvenil i Cadet. 

Rafael Hompanera era 5è en Junior masc., amb 14’05" per cobrir els 4.350 m. de cursa conjunta amb els Juvenils, prova en la que Guillem Carner assolia la 4ª posició amb 14’12", seguit de Marcel Abad, 26è amb 15’52" en una gran actuació  dels anoiencs.

Els guanyadors absoluts del Cros, foren Adel Mechaal – A.A. Palamós – en masculins, amb 26’25" sobre 7.960 m., i Bàrbara Ramon – A.A. Catalunya – en femenines amb 15’53" sobre els 4.200 m. de cursa.