Paula Blasco -CAI Petromiralles- guanyadora en Cadets Fem. al Cros de Castellar del Vallès

L’atleta de categ. Cadet del C.A. Igualada Petromiralles Paula Blasco, va assolir una nova victòria en la seva categ. Cadet el passat diumenge, en la 37ª edició del Cros de Castellar del Vallès, 26è Memorial Pere Hernàndez,  amb l’organització del C.A. Castellar. Les proves comptaren amb una important participació de més de 800 atletes en les curses de les diferents categories, que feren front a la pluja del cap de setmana, que va obligar a suspendre altres competicions com el Cros de Valls.
 
Hi participaren 3 atletes del C.A.Igualada Petromiralles, amb una gran actuació global, sobresortint el triomf de Paula Blasco en Cadets fem., amb 11’39", seguida d’Èlia Ibarra, 4ª amb 12’03", sobre 3.290 m. de cursa conjunta amb les Juvenils fem..   
      
Rafael Hompanera era 10è en Junior masc., amb 19’54" per cobrir els 6.030 m. de cursa, també en una molt destacada actuació de l’anoienc.

Els guanyadors absoluts del Cros, foren Daniel Pérez – C.A. Málaga – en masculins, amb 27’50" sobre 8.840 m., i Bàrbara Ramon – A.A. Catalunya – en femenines amb 24’00" sobre 6.510 m. de cursa.