PAULA BLASCO -CAI PETROMIRALLES – GUANYADORA INFANTIL FEM. A LA MILLA URBANA SAGRADA FAMILIA DE BARNA

El passat 28 d’Abril, diumenge, es va dur a terme a Barcelona la 28.ª edició de la Milla Urbana Sagrada Familia, sobre la distància habitual de la Milla -1.609 m.-, disputant-se també el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, Gran Premi Gaudí Sport, amb organització de la Fundació Claror. Hi participàren 2 atletes del C.A.Igualada Petromiralles, amb una excel.lent actuació global.

Cal ressaltar la magnífica victòria assolida per la calafina Paula Blasco en la categ. Infantil fem., amb un gran registre de 5’32”, en aquesta cursa amb 48 atletes classificades.

En Junior masc. era 12.é. Jaume Marín, amb 5’14”, en una destacada actuació de l’atleta de Sta. Coloma de Queralt.

El guanyador absolut de la prova internacional va ser Abdelaziz Merzougui – F.C. Barcelona – amb 4’20”, seguit d’Alberto Sábado – Stadium Casablanca – 2.n. amb 4’21”, mateix registre que el 3.er. classificat, l’internacional Luis Alberto Marco – Nike A.C..

En la prova internacional femenina, es va impossar Solange Pereira – A. Bikila – amb 4’51”, seguida d’Isabel Macías – Valencia Terra i Mar – 2.ª amb 4’52”, i era 3.ª Elian Periz – Valencia Terra i Mar – amb 4’55”.